Blog

Laatste nieuwtjes

Ons laatste nieuws, weetjes over voeding en enkele uitgelichte recepten: U vindt het hier! We hebben onlangs enkele nieuwe locaties aan ons 'portfolio' toe mogen voegen. Deze laten we dan ook graag aan u zien. Daarnaast schrijft onze collega Peter Derix geregeld een blog. Onder andere over wat opvalt in de media en maatschappij wat voeding betreft. Ook laten we u graag kennis maken met onze lekkerste recepten.

Vrolijk Pasen

ALLES VOOR EEN GESLAAGDE PAASBRUNCH Met Pasen krijgen we toch allemaal dat ultieme voorjaarsgevoel. De start van de lente, fluitende vogels, groene blaadjes aan de bomen en aangename temperaturen. Tijd om de menukaart aan te passen aan het nieuwe seizoen! En met Pasen pak je natuurlijk extra uit. Serveer jij dit jaar een heerlijke paasbrunch, […]

Lees meer

Homemade Pastry

Door onze creativiteit in de vrije loop te laten zijn we erin gelaagd om onze eigen Pastry lijn te ontwikkelen. Onze koeken zijn homemade, gemaakt van natuurlijke producten en zonder kunstmatige toevoegingen, ze zijn het toppunt van perfectie!

Lees meer

Zakelijke Horeca

PDX-services heeft dit al jaren geleden onderkent. De wensen van gasten en opdrachtgevers. Het aanbod van producten, de wijze van bereiden en presenteren. De kennis en bewustwording van (gezond) voedsel en milieu. Allemaal onderdelen waarop wij al geruime tijd onze modules hebben aangepast.

Lees meer
Offerte aanvragen