Onze services.

Hoewel het runnen van bedrijfsrestaurants onze core-business is, bieden wij ook nog aanvullende services aan. Zo staan we niet alleen in de keuken en het restaurant voor u klaar, maar bemannen we indien gewenst ook uw receptie. We verwelkomen de gasten van uw bedrijfspand en voorzien deze van de nodige informatie. Naast dit warme welkom kunt u PDX ook inschakelen voor het schoonmaken en onderhouden van diverse bedrijfsruimten. U maakt maar 1 keer de eerste indruk, en met de services van PDX weet u zeker dat dit ook een goede indruk is.

Stel een vraag

Choose it.

De ware beleving is als je zelf je lunch kan samenstellen. Als je zelf de keuze kan maken uit een ruim assortiment heerlijke, verse, gezonde producten om je eigen broodje, salade of shake samen te stellen.

Denk hierbij aan een heerlijke vitello Tonato, verse Carpaccio of geitenkaas met honing dressing en nog veel meer.

Stel zelf je powerfood salade samen en maak het af met huisgemaakte dressings of kies je eigen topping voor het verse bereidde soepje.

Choose it.

You choose the best, we do the rest.

Bestel via onze QR-code bestelsite

Grab & Go.

Voor de snelle lunchers, voor gasten die snel de deur uit moeten naar hun volgende afspraak, voor gasten die graag een gezonde wandeling willen maken in hun pauze. Of voor gasten die graag op hun werkplek willen lunchen. Daarvoor introduceren wij onze Grab and Go Module.

Heerlijke vers bereidde en verpakte salades en broodjes. Gezonde sapjes en shakes.

Een ruim gezond heerlijk assortiment wat je “grabt” before you Go.

Receptionista.

Efficiënte hoogwaardige hospitality. Dat is onze Receptionista. Een combinatie functie van receptioniste en Barista. Het visitekaartje voor uw gebouw, voor uw bedrijf. Een vriendelijk ontvangst met een heerlijk kop koffie of thee, de mogelijkheid voor een heerlijk belegd broodje, verse salades en sapjes. Vanaf het ontbijt tot aan het einde van de middag. Waar u uw vergaderzaal kunt reserveren, uw postservice kan verzorgen. En die uw gasten desgewenst kan voorzien van een gastenbadge. Alles om te ver- en te ontzorgen.

Dé manier om een brede dienstverlening efficient te verzorgen.

Meer weten?

Laat uw nummer achter en wij nemen contact met u op!