Wat wij bieden

Onze services

Hoewel het runnen van bedrijfsrestaurants onze core-business is, bieden wij ook nog aanvullende services aan. Zo staan we niet alleen in de keuken en het restaurant voor u klaar, maar bemannen we indien gewenst ook uw receptie. We verwelkomen de gasten van uw bedrijfspand en voorzien deze van de nodige informatie.

Service

Choose It

De ware beleving is als je zelf je lunch kan samenstellen. Als je zelf de keuze kan maken uit diverse toppings om een heerlijk vers gezond broodje, salade of shake samen te stellen of te verfijnen. Denk hierbij aan een heerlijke Vitello Tonnato, verse Carpaccio of geitenkaassalade waarbij je zelf je dressing, diverse nootjes en gedroogd fruit naar keuze kan toevoegen.

- Choose it. You choose the best, we do the rest.

Service

Grab & Go

Voor de snelle lunchers, voor gasten die snel de deur uit moeten naar hun volgende afspraak, voor gasten die graag een gezonde wandeling willen maken in hun pauze. Of voor gasten die graag op hun werkplek willen lunchen. Voor deze gasten introduceren wij onze Grab & Go Module. Heerlijke vers bereide en (door onszelf) verpakte salades en broodjes. Gezonde sapjes en shakes. Een ruim, gezond en heerlijk assortiment wat je “grabt” before you Go.

Service

Receptionista

Efficiënte hoogwaardige hospitality. Dat is onze Receptionista. Een combinatie functie van receptioniste en Barista. Het visitekaartje voor uw gebouw, voor uw bedrijf. Een vriendelijk ontvangst met een heerlijk kop koffie of thee, de mogelijkheid voor een heerlijk belegd broodje, verse salades en sapjes. Vanaf het ontbijt tot aan het einde van de middag. Waar u uw vergaderzaal kunt reserveren, uw postservice kunt laten verzorgen en die uw gasten desgewenst kan voorzien van een gastenbadge. Dé manier om een brede dienstverlening efficiënt te verzorgen.

Service

QR Bestelsite

Als aanvulling op Choose It en Grab & Go introduceren wij onze QR-bestelsite. Gasten kunnen via een persoonlijke PDX-bestelsite zelf hun lunch samenstellen en betalen. Op het gewenste tijdstip zal de lunch dan in een mooi tasje klaarstaan. De bestelsite is ook voor gasten die onderweg zijn vanuit het openbaar vervoer, de fiets of de auto waar ze hun lunch vooraf kunnen bestellen om vervolgens af te halen bij het Pick Up Point binnen het gebouw.

Het assortiment van de bestelsite kunnen we naar jullie wensen inrichten. Zo kunnen we diner maaltijden erin zetten, welke de gasten kunnen bestellen en in de avond kunnen opwarmen en nuttigen.

Service

Banqueting en Events

PDX Services kan alle banqueting services verzorgen binnen uw gebouw. Indien uw medewerkers koffie, lunch of borrels wensen in de zalen of bijvoorbeeld op uw kamer dan kan PDX Services die geheel op maat naar uw wensen verzorgen. Om onze gasten te inspireren en te helpen met het maken van hun keuzes kunnen zij gebruik maken van onze banquetingmap. PDX heeft ook de mogelijkheid om voor alle huurders de banqueting in te richten via een banqueting-bestelsysteem. Dit zorgt voor meer gemak bij de huurders.

Modules

Smakelijk maatwerk

De basis voor al onze locaties bestaat uit hetgeen de gast nodig heeft om een goede lunch te kunnen samenstellen. Naast deze 'basics' presenteren we onze gasten ook een divers aanvullend assortiment. Hiervoor hebben we diverse modules in het leven geroepen, elk met hun eigen kracht.

Offerte aanvragen