Al 15 jaar PDX.

PDX is meer dan vijftien jaar geleden opgericht door Peter Derix. Toen als uitzondering op de regel. Nu de innovatieve cateraar waar niemand omheen kan. Inmiddels verzorgt PDX door het hele land en op de meest uiteenlopende locaties de catering en bedrijfshoreca. Naast de dagelijkse lunches organiseren we ook vergaderservices en diverse maatwerkoplossingen zoals recepties, diners en barbecues.

Stel een vraag

Het DNA van PDX.

We vinden dat Nederland veel goede cateraars kent. Dit zijn allemaal collega’s van ons, collega’s die iedere dag hun gasten van heerlijk eten en drinken voorzien. Wat deze collega’s echter vaak ontberen is het DNA dat PDX zo uniek maakt. Het DNA dat nodig is om gastvrij en dienstverlenend te zijn. Van onze afwassers tot onze directeur. Wij staan voor elkaar en onze partners klaar.

Welkom

U bent altijd welkom!
We rollen de groene loper alvast uit.

Hartelijk

PDX in 1 woord?
Hartelijk!

Focus

Wij focussen ons op u, de gast. Wij doen er alles aan u te laten genieten van lekker eten.

Ideetje

Ideetjes, daar houden we van. Vernieuwend, eigenwijs of gewoon heel erg goed.

Boost

Energie geven en delen met anderen. Dat is wat we graag doen.

Uitdaging

Challenge accepted! Bij PDX houden we wel van een uitdaging.

Onze missie.

PDX verzorgt bedrijfscatering en horeca waar onze gasten graag voor terugkomen. Verrassend, innovatief en vooral smakelijk. De afwisseling in ons assortiment is het resultaat van ons kenmerkende maatwerk dat is afgestemd op de gast. Wij zijn als cateraar vooral erg nuchter en denken niet te moeilijk. Uiteindelijk gaat het maar om 1 ding, en dat is: Gewoon lekker eten!

Wij focussen ons op de gast, want de gast is ons resultaat. Zodra deze geniet van het lekkere eten of onze kenmerkende gastvrijheid hebben wij het resultaat bereikt waar we voor gaan. Dat geeft energie!

Wij zijn een toegankelijke partij waar onze opdrachtgevers echt mee kunnen samenwerken. Alles moet bespreekbaar en inzichtelijk zijn, vandaar dat wij waarde hechten aan vertrouwen en transparantie. Uiteindelijk hebben we allemaal hetzelfde doel en dat is een bedrijfsrestaurant waar de gast graag komt voor een heerlijke kop koffie, snack of maaltijd.

Meer weten?

Laat uw nummer achter en wij nemen contact met u op!