Wij zijn PDX

Al bijna 20 jaar PDX

PDX is bijna twintig jaar geleden opgericht door Peter Derix. Toen als uitzondering op de regel. Nu de innovatieve cateraar waar niemand omheen kan. Inmiddels verzorgt PDX door het hele land en op de meest uiteenlopende locaties de catering en bedrijfshoreca. Naast de dagelijkse lunches organiseren we ook vergaderservices en diverse maatwerkoplossingen zoals recepties, diners en barbecues.

Uniek

Het DNA van PDX

We vinden dat Nederland veel goede cateraars kent. Dit zijn allemaal collega’s van ons, collega’s die iedere dag hun gasten van heerlijk eten en drinken voorzien. Wat deze collega’s echter vaak ontberen is het DNA dat PDX zo uniek maakt. Het DNA dat nodig is om gastvrij en dienstverlenend te zijn. Van onze afwassers tot onze directeur. Wij staan voor elkaar en onze partners klaar.

Welkom

U bent altijd welkom! We rollen de groene loper alvast uit.

Hartelijk

PDX in 1 woord? Hartelijk!

Focus

Wij focussen ons op u, de gast. Wij doen er alles aan u te laten genieten van lekker eten.

Ideetje

Ideetjes, daar houden we van. Vernieuwend, eigenwijs of gewoon heel erg goed.

Boost

Energie geven en delen met anderen. Dat is wat we graag doen.

Uitdaging

Challenge accepted! Bij PDX houden we wel van een uitdaging.

Onze missie

PDX verzorgt bedrijfscatering en horeca waar onze gasten graag voor terugkomen. Verrassend, innovatief en vooral smakelijk. De afwisseling in ons assortiment is het resultaat van ons kenmerkende maatwerk dat is afgestemd op de gast. Wij zijn als cateraar vooral erg nuchter en denken niet te moeilijk. Uiteindelijk gaat het maar om 1 ding en dat is: Gewoon lekker eten!

Wij focussen ons op de gast. Zodra de gast geniet van ons lekkere eten of onze kenmerkende gastvrijheid hebben wij het resultaat bereikt waar we voor gaan. Dat geeft energie!

Wij zijn een toegankelijke partij waar onze opdrachtgevers echt mee kunnen samenwerken. Alles moet bespreekbaar en inzichtelijk zijn, vandaar dat wij waarde hechten aan vertrouwen en transparantie. Uiteindelijk hebben we allemaal hetzelfde doel en dat is een bedrijfsrestaurant waar de gast graag zijn tijd door brengt onder het genot van een heerlijke kop koffie, snack of maaltijd.

PDX Services

Ons team

Peter Derix

DGA

Cokkie Henderiks

CFO

Rogier van Rij

CEO

Thijs Hollenkamp

COO

Jerry van der Linden

ADJ-COO

Maatschappelijk

Social beleid

PDX is betrokken bij diverse projecten ten behoeve van re-integratie, waarbij het maatschappelijk belang voorop staat. Soms is een kleine aanpassing van de werkzaamheden al voldoende om tot een gemotiveerde collega te komen. Vaak is het zo dat men wel aan het werk zou willen maar door de hoge eisen van de maatschappij, simpel gezegd niet aan het werk kan. PDX werkt nauw samen met verschillende partners en er wordt regelmatig naar onze ervaring op dit gebied gevraagd. We zijn trots op de nauwe samenwerking die we hebben met gemeenten en andere partijen om juist ook de mensen uit deze doelgroep aan een passende werkplek te helpen.

Op zoek naar een zakelijke cateraar met passie?

Wij helpen graag!
Offerte aanvragen