Nieuws

Een mooi begin van het nieuwe jaar met nieuwe locaties!

Het nieuwe jaar begon uitstekend voor PDX Services B.V. met het aankondigen van geweldige nieuwe ontwikkelingen. Sinds 2 januari hebben wij de eer gekregen om de volledige receptie invulling te verzorgen in het Multi-tenant gebouw De Haagsche Zwaan in Den Haag, een stap die onze aanwezigheid en dienstverlening binnen de regio verder versterkt. De vreugde stopt daar niet; vanaf 1 februari breiden we onze diensten uit met de volledige horeca invulling in het prachtige restaurant van de Haagsche Zwaan. Een mijlpaal die we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Wij heffen het glas op en bedanken Luk Jongsma hartelijk voor het gestelde vertrouwen en de plezierige samenwerking!

Februari zet de toon voor verdere groei met een uitbreiding van onze catering diensten. Met trots kondigen we aan dat we vandaag zijn begonnen op onze nieuwe locatie in Voorburg van Time Equities Inc. (NL). Hier zullen wij, PDX Services B.V., dagelijks de catering verzorgen voor alle huurders in dit prachtige pand. Onze dank gaat uit naar John Schepens en Robin van der Pluijm voor het vertrouwen en de voortreffelijke samenwerking.

Deze ontwikkelingen markeren een spannende tijd voor PDX Services B.V. als we verder bouwen aan ons doel om uitzonderlijke service en gastvrijheid te bieden. We kijken uit naar de voortzetting van deze succesvolle partnerships en naar het creƫren van onvergetelijke ervaringen voor onze gasten. Op naar een veelbelovend jaar vol kansen en groei!

Offerte aanvragen