PDX recept voor:

Bloemkool burrito’s

met barbecuesaus Allergenen: Gluten
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 4 personen
  • ½ Bloemkool, in hapklare stukjes gesneden
  • 1 eetlepel Olijfolie
  • 1 theelepel Knoflookpoeder
  • 1 theelepel Chilipoeder
  • 200 ml Barbecuesaus
  • 8 Bloemtortilla's
  • 1 Romeinse sla, fijngehakt
  • 1 Avocado, in blokjes gesneden
  • 1 eetlepel Koriander
  • Peper
  Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Meng in een grote kom de bloemkool, olijfolie, knoflookpoeder, chilipoeder, peper en 1/4 van de BBQ-saus.
  3. Verdeel dit gelijkmatig over de bakplaat en bak 20 minuten. Na 10 minuten moet je wel even de bloemkool omroeren.
  4. 5 minuten voordat de bloemkool klaar is met koken, verwarm je de resterende BBQ-saus in een pan.
  5. Vervolgens haal je de bloemkool uit de oven en plaats deze terug in de kom. Voeg nu de resterende, verwarmde BBQ-saus toe en roer het geheel om te mengen.
  6. Hierna vul je elke tortilla met de romeinse sla, avocado, bloemkool en koriander.
  7. Eet smakelijk!
Andere recepten
60 min
Vegan Paella
  • Allergenen:
  • Gluten, selderij
  • Ingrediënten:
  • Zonnebloemolie
  • Fijngesneden ui
  • Knoflook
  • ...
bekijk
15 min
Vegan Powersmoothie
  • Allergenen:
  • Gluten, pinda
  • Ingrediënten:
  • Banaan
  • Cacaopoeder
  • Pindakaas
  • ...
bekijk
15 min
Vegan Smoothiebowl
  • Ingrediënten:
  • Banaan
  • Avocado
  • Babyspinazie
  • ...
bekijk
10 min
Tosti Jalapeno-Cheddar
  • Allergenen:
  • Gluten, lactose
  • Ingrediënten:
  • Brood
  • Roomkaas
  • Cheddar cheese
  • Ingelegde jalapeño-plakjes
bekijk