PDX recept voor:

Vegan Paella

met tuinerwten Allergenen: Gluten, selderij
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 4 personen
  • 1 eetlepel Zonnebloemolie
  • 1 Fijngesneden ui
  • 2 tenen Knoflook
  • 250 gr Champignons, gehalveerd
  • 2 Rode paprika's in blokjes
  • 200 ml Tomatenconcassé
  • 1 theelepel Kurkuma
  • ½ theelepel Paprikapoeder
  • ½ theelepel Chilipoeder
  • 750 ml Groentebouillon
  • 2 Nori vellen, versnipperd of heel klein geknipt
  • 250 gr Risotto rijst
  • 150 gr Tuinerwten
  • 150 gr Witte bonen
  • Zout & peper
  Bereidingswijze
  1. Verwarm de olie in een ruime pan en fruit hierin de ui 5 minuten. Voeg knoflook, champignons en paprika toe en bak nog 5 minuten. Roer de tomatenblokjes, kurkuma, paprika- en chilipoeder erdoor en bak dit nog een paar minuten.
  2. Doe 150ml van de bouillon en de nori erbij en roer dit door. Doe de rijst in de pan, breng het geheel aan de kook en voeg steeds al roerende wat bouillon toe. Laat de rijst rustig de bouillon opnemen, maar pas op dat het niet aanbakt.
  3. Met het laatste beetje bouillon voeg je de tuinerwten en witte bonen toe, zodat die nog mee opwarmen.
Andere recepten
15 min
Go Veggie Lentewrap
  • Allergenen:
  • Gluten, mosterd, lactose
  • Ingrediënten:
  • Wrap
  • Zonnebloempitten mix
  • Peen julienne
  • ...
bekijk
30 min
Linzen met kastanjechampignons
  • Allergenen:
  • Gluten, mosterd, sulfiet, selderij
  • Ingrediënten:
  • Bruine linzen
  • Groentebouillon
  • Kastanjechampignons
  • ...
bekijk
50 min
Bleekselderij-creme soep
  • Allergenen:
  • Vis, gluten, selderij, lactose
  • Ingrediënten:
  • Groentebouillion
  • Water
  • Bleekselderij
  • ...
bekijk
60 min
Salade van snijbiet
  • Allergenen:
  • Selderij, vis
  • Ingrediënten:
  • Groentebouillonpoeder
  • Quinoa
  • Rasp van een ½ limoen
  • ...
bekijk