PDX recept voor:

Turks brood met gerookte kip

met roomkaas en verse spinazie Allergenen: Gluten, lactose
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 6 personen
  • 1 Turk brood
  • 450 gr Gerookte kip
  • 3 Tomaten
  • 5 eetlepels Roomkaas
  • 75 gr Verse spinazie
  • 75 gr Rucola
  • 30 plakjes Komkommer
  Bereidingswijze
  1. Snijd het Turks brood door midden.
  2. Snijd de tomaat, komkommer en gerookte kip in plakjes.
  3. Smeer de roomkaas op de bodem van het Turks brood.
  4. Beleg het brood met de spinazie, rucola, komkommer, kip en tomaat.
  5. Leg de bovenkant van het brood er op en snijd het geheel in 6 stukken (of 8).
Andere recepten
15 min
Sweet & sour crispy chicken
  • Allergenen:
  • Gluten, soja, ei
  • Ingrediënten:
  • Kipdijfilet
  • Spitskool
  • Tempura bloem
  • ...
bekijk
20 min
Meat lovers corn
  • Allergenen:
  • Gluten
  • Ingrediënten:
  • Voorgegaarde maiskolven
  • Gerookte spek
  • Honing
  • ...
bekijk
30 min
Tempura-pannenkoekjes
  • Allergenen:
  • Gluten, vis, soja, ei
  • Ingrediënten:
  • Tonijn
  • Mais
  • Kleine ui
  • ...
bekijk
70 min
Zoete aardappel burger
  • Allergenen:
  • Gluten, soja
  • Ingrediënten:
  • Hamburgerbroodjes
  • Couscous
  • Fetakaas
  • ...
bekijk