PDX recept voor:

Tosti Geitenkaas-Aalbesjam

met walnoten Allergenen: Gluten, lactose
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 1 persoon
  • 2 plakken Brood
  • 2 eetlepels Aalbesjam
  • 2 eetlepels Geitenkaas
  • 75 gr Walnoten
  Bereidingswijze
  1. Besmeer elke plak brood met aalbesjam.
  2. Beleg een plak brood met de walnoten en geitenkaas.
  3. Leg het tweede snee brood bovenop.
  4. Plaats de tosti tussen de grill ongeveer 6 a 8min tot de tosti goudbruin is.
Andere recepten
60 min
Oerbrood met peer en geitenkaas
  • Allergenen:
  • Gluten, noten, lactose, sulfiet
  • Ingrediënten:
  • Oerbrood
  • Geitenkaas
  • Walnoten
  • ...
bekijk
15 min
Vegan Smoothiebowl
  • Ingrediënten:
  • Banaan
  • Avocado
  • Babyspinazie
  • ...
bekijk
20 min
Crispy Thai corn
  • Allergenen:
  • Soja, schaaldieren, ei, gluten
  • Ingrediënten:
  • Voorgegaarde maiskolven
  • Gamba's
  • Zonnebloemolie
  • ...
bekijk
50 min
Boerenkool quiche
  • Allergenen:
  • Gluten, lactose, ei
  • Ingrediënten:
  • ui
  • Ongezouten boter
  • Verse boerenkool
  • ...
bekijk