PDX recept voor:

Tempura-pannenkoekjes

met tonijn en mais Allergenen: Gluten, vis, soja, ei
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 2 personen
  • 180 gr Tonijn
  • 100 gr Mais
  • 1 Kleine ui
  • ½ Visbouillon
  • 1 Eidooier
  • 70 gr Bloem
  • 100 ml Kout water
  • 100 gr Ketchup
  • 100 gr Mayonaise
  • 20 ml Sojasaus
  • 5 ml Citroensap
  • enkele druppels Tabasco, naar smaak
  Bereidingswijze
  1. Hak de ui fijn en bestuif deze met bloem.
  2. Giet het vocht van de tonijn en de mais af.
  3. Doe het koude water, de dashi en de eidooier in een kom en meng deze door elkaar.
  4. Voeg bloem toe en meng het geheel weer door elkaar.
  5. Voeg de ui, tonijn en mais toe en meng alle ingrediënten.
  6. Vorm met een eetlepel kleine pannenkoekjes en frituur deze op 170 graden tot ze mooi goudbruin zijn.
  7. Meng alle ingrediënten voor de saus (ketchup, mayonaise, sojasaus, citroensap en tabasco) en serveer deze los erbij.
  8. Eet smakelijk!
Andere recepten
60 min
Vegan Frittata
  • Allergenen:
  • Soja, mosterd
  • Ingrediënten:
  • Zonnebloemolie
  • Fijngesneden ui
  • Knoflook
  • ...
bekijk
20 min
Kip-mango met rijst
  • Allergenen:
  • Gluten, noten
  • Ingrediënten:
  • Kipfilet, in stukjes gesneden
  • Mango
  • Koriander
  • ...
bekijk
60 min
Oerbrood met peer en geitenkaas
  • Allergenen:
  • Gluten, noten, lactose, sulfiet
  • Ingrediënten:
  • Oerbrood
  • Geitenkaas
  • Walnoten
  • ...
bekijk
30 min
Bloemkool burrito’s
  • Allergenen:
  • Gluten
  • Ingrediënten:
  • Bloemkool, in hapklare stukjes gesneden
  • Olijfolie
  • Knoflookpoeder
  • ...
bekijk