PDX recept voor:

Sweet & sour crispy chicken

met rijst en spitskool Allergenen: Gluten, soja, ei
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 1 persoon
  • 150 gr Kipdijfilet
  • 200 gr Spitskool
  • ¼ Tempura bloem
  • 1 eetlepel Ei
  • 1 Panko
  • 2 eetlepels Limoensap
  • 55 ml Sweet&sour saus
  • 200 gr Rijst
  Bereidingswijze
  1. Bereid de rijst volgens de verpakking.
  2. Haal de kippendijfilet door de tempurabloem, dan het ei en dan door de panko.
  3. Frituur de kip goudbruin. (Controleer wel of deze gaar is)
  4. Snijd de spitskool zeer fijn.
  5. Serveer de kip en gesneden kool op de gekookte rijst en top af met de sweet and sour saus.
  6. Besprenkel tot slot met limoensap.
Andere recepten
60 min
Veggie Pompoenburger
  • Allergenen:
  • Gluten, ei, lactose, noten
  • Ingrediënten:
  • Pompoenstukjes
  • Cannellinibonen
  • Cheddar cheese
  • ...
bekijk
30 min
Herfstrisotto met paddestoelen
  • Allergenen:
  • Gluten, lactose
  • Ingrediënten:
  • Sjalotjes
  • Bospaddestoelen
  • Risottorijst
  • ...
bekijk
20 min
Pasta met garnalen
  • Allergenen:
  • Schaaldieren
  • Ingrediënten:
  • Garnalen
  • Spaghetti
  • Knoflook
  • ...
bekijk
15 min
Meergranenbrood met romige brie
  • Allergenen:
  • Gluten, noten, lactose
  • Ingrediënten:
  • Meergranenbrood
  • Brie
  • Muesli
  • ...
bekijk