PDX recept voor:

Sweet & sour crispy chicken

met rijst en spitskool Allergenen: Gluten, soja, ei
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 1 persoon
  • 150 gr Kipdijfilet
  • 200 gr Spitskool
  • ¼ Tempura bloem
  • 1 eetlepel Ei
  • 1 Panko
  • 2 eetlepels Limoensap
  • 55 ml Sweet&sour saus
  • 200 gr Rijst
  Bereidingswijze
  1. Bereid de rijst volgens de verpakking.
  2. Haal de kippendijfilet door de tempurabloem, dan het ei en dan door de panko.
  3. Frituur de kip goudbruin. (Controleer wel of deze gaar is)
  4. Snijd de spitskool zeer fijn.
  5. Serveer de kip en gesneden kool op de gekookte rijst en top af met de sweet and sour saus.
  6. Besprenkel tot slot met limoensap.
Andere recepten
15 min
Bagel met kipfilet
  • Allergenen:
  • Ei, noten, gluten
  • Ingrediënten:
  • Bagel
  • Avocado
  • Rucola
  • ...
bekijk
120 min
Stoofvlees van hert
  • Allergenen:
  • Gluten, lactose, sulfiet
  • Ingrediënten:
  • Hertenvlees (sukade)
  • Rode wijn
  • Wildfond (pot)
  • ...
bekijk
70 min
Zoete aardappel burger
  • Allergenen:
  • Gluten, soja
  • Ingrediënten:
  • Hamburgerbroodjes
  • Couscous
  • Fetakaas
  • ...
bekijk
20 min
Summer rolls
  • Allergenen:
  • Schaaldieren
  • Ingrediënten:
  • Garnalen
  • Knoflook
  • Sla
  • ...
bekijk