PDX recept voor:

Pasta met garnalen

en muntpesto Allergenen: Schaaldieren
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 1 persoon
  • 65 gr Garnalen
  • 100 gr Spaghetti
  • ¼ teen Knoflook
  • ½ eetlepel Olijfolie
  • 15 gram Parmezaanse kaas
  • 10 gram Amandelschaafsel
  • 1 plak Citroen
  • 1 eetlepel Pesto
  • 2 á 3 blaadjes Munt
  Bereidingswijze
  1. Kook de spaghetti in ongeveer 10 minuten in een grote pan met ruime hoeveelheid water en een snufje zout.
  2. Verhit een beetje olijfolie in een koekenpan en bak de garnalen 2 minuutjes. Snijd de knoflook fijn, voeg toe aan de pan en bak even mee.
  3. Snijd de munt fijn en meng deze met de groene pesto.
  4. Neem 25 ml. van het kookvocht van de pasta en meng deze met de muntpesto. Giet de spaghetti af en doe deze hierna terug in de pan.
  5. Voeg de pesto met het kookvocht toe en roer deze goed door de pasta.
  6. Voeg het amandelschaafsel toe en schep de garnalen met knoflook erdoorheen.
  7. Garneer af met een plakje citroen, blaadje munt en Parmezaanse kaas.
  8. Serveer de pasta eventueel met wat brood of een frisse salade.
Andere recepten
15 min
Pistoletje Hollandse Nieuwe
  • Allergenen:
  • Gluten, vis, lactose
  • Ingrediënten:
  • Pistolet
  • Haring
  • Crème fraîche
  • ...
bekijk
20 min
Summer rolls
  • Allergenen:
  • Schaaldieren
  • Ingrediënten:
  • Garnalen
  • Knoflook
  • Sla
  • ...
bekijk
30 min
Crois’Sandwich
  • Allergenen:
  • Gluten, lactose, ei
  • Ingrediënten:
  • Croissandwich
  • Kaas
  • Veldsla
  • ...
bekijk
70 min
Zoete aardappel burger
  • Allergenen:
  • Gluten, soja
  • Ingrediënten:
  • Hamburgerbroodjes
  • Couscous
  • Fetakaas
  • ...
bekijk