PDX recept voor:

Pasta met garnalen

en muntpesto Allergenen: Schaaldieren
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 1 persoon
  • 65 gr Garnalen
  • 100 gr Spaghetti
  • ¼ teen Knoflook
  • ½ eetlepel Olijfolie
  • 15 gram Parmezaanse kaas
  • 10 gram Amandelschaafsel
  • 1 plak Citroen
  • 1 eetlepel Pesto
  • 2 á 3 blaadjes Munt
  Bereidingswijze
  1. Kook de spaghetti in ongeveer 10 minuten in een grote pan met ruime hoeveelheid water en een snufje zout.
  2. Verhit een beetje olijfolie in een koekenpan en bak de garnalen 2 minuutjes. Snijd de knoflook fijn, voeg toe aan de pan en bak even mee.
  3. Snijd de munt fijn en meng deze met de groene pesto.
  4. Neem 25 ml. van het kookvocht van de pasta en meng deze met de muntpesto. Giet de spaghetti af en doe deze hierna terug in de pan.
  5. Voeg de pesto met het kookvocht toe en roer deze goed door de pasta.
  6. Voeg het amandelschaafsel toe en schep de garnalen met knoflook erdoorheen.
  7. Garneer af met een plakje citroen, blaadje munt en Parmezaanse kaas.
  8. Serveer de pasta eventueel met wat brood of een frisse salade.
Andere recepten
50 min
Pompoenlaksa
  • Allergenen:
  • Gluten, soja, noten, pinda, sesam, vis, selderij
  • Ingrediënten:
  • Sesamolie
  • Knoflook, gehakt
  • Verse gember, geraspt
  • ...
bekijk
10 min
Boerenkool brainshake
  • Ingrediënten:
  • Kiwi
  • Peer
  • Avocado
  • ...
bekijk
60 min
Rabarber panna-cotta
  • Allergenen:
  • Lactose
  • Ingrediënten:
  • Rabarber, geschild en in stukjes
  • Aardbeien of bosvruchten
  • Suiker
  • ...
bekijk
60 min
Vegan Paella
  • Allergenen:
  • Gluten, selderij
  • Ingrediënten:
  • Zonnebloemolie
  • Fijngesneden ui
  • Knoflook
  • ...
bekijk