PDX recept voor:

Summer rolls

met garnalen Allergenen: Schaaldieren
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 1 persoon
  • 12,5 gr Garnalen
  • mespunt Knoflook
  • enkele blaadjes Sla
  • 5 gr Peen julienne
  • 10 gr Noedels
  • 1 Rijstvel
  • Olie, om in te bakken
  • Citroensap, om te besprenkelen
  • Chilisaus
  Bereidingswijze
  1. Verhit de olie in een pan en fruit de knoflook aan. Voeg de garnalen toe en bak deze 2 á 3 minuutjes mee. Laat daarna afkoelen.
  2. Bereid de noedels volgens de verpakking.
  3. Verwijder de schil en pit van de avocado en snijd deze in stukjes en besprenkel met citroensap.
  4. Week een rijstvel 30 seconden in een kom met warm water. Leg het op een snijplank of werkblad.
  5. Verdeel een paar garnalen, wat noedels, peen julienne, sla en avocado in het midden. Sla één zijde over de vulling. Vouw ook de zijkanten naar binnen zodat er een soort enveloppe ontstaat.
  6. Pak het buideltje en rol vrij stevig op. Serveer met chilisaus om in te dippen.
Andere recepten
15 min
Bagel Parmaham
  • Allergenen:
  • Gluten, lactose, noten
  • Ingrediënten:
  • Bagel
  • Pesto
  • Veldsla
  • ...
bekijk
60 min
Asperge-Olijf Brood
  • Allergenen:
  • Ei, lactose, gluten
  • Ingrediënten:
  • Olijfolie
  • Groene asperges
  • Zelfrijzende bloem
  • ...
bekijk
40 min
Broccoli-kokossoep
  • Allergenen:
  • Gluten, noten, selderij
  • Ingrediënten:
  • Grote ui
  • Gember
  • Knoflook
  • ...
bekijk
150 min
Frisse frambozen mousse
  • Allergenen:
  • Lactose
  • Ingrediënten:
  • Frambozen
  • Slagroom
  • Gelatine
  • ...
bekijk