PDX recept voor:

Spicy Pho soep

met malse biefstukreepjes Allergenen: Vis, gluten, selderij
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 2 personen
  • 1 cm Gemberwortel
  • 1 Sjalot
  • ½ Steranijs
  • 1 Kruidnagel
  • ½ Kaneelstokje
  • 2 gr Runderbouillon
  • 150 gr Biefstukreepjes
  • 100 gr Rijstnoedels
  • 50 gr Winterpeen
  • 1 Bosuitje
  • ½ Rode peper, in dunne ringen
  • ½ Courgette, in dunne slierten
  • 50 gr Taugé
  • 2 takjes Verse koriander
  • Vissaus
  • ¼ Limoen
  Bereidingswijze
  1. Voor het maken van runderbouillon, zet je een pan met 0,5 liter water op het vuur en voeg je de bouillonpoeder toe.
  2. Laat een grillpan op hoog vuur heet worden, draai hierna het vuur lager en grill de sjalot en gember ongeveer 5 minuten in de pan. Voeg deze vervolgens toe aan de bouillon samen met de steranijs, kruidnagel en kaneel.
  3. Laat de bouillon 30 min zachtjes koken, zodat alle smaken goed kunnen intrekken.
  4. Zeef de bouillon, gooi de inhoud van de zeef weg en breng de bouillon zelf weer aan de kook.
  5. Week de noedels ongeveer 7 minuten in een pan met kokend water en doe deze in een kom.
  6. Snijd de winterpeen en bosuitjes diagonaal in dunne plakjes en verdeel ze samen met de peper, courgette, taugé en koriander over de noedels.
  7. Bak de biefstukreepjes zeer kort in een pan.
  8. Verdeel de biefstukreepjes over de groenten, voeg wat vissaus naar smaak toe en schenk de bouillon erover.
  9. Serveer direct uit en geef de limoen erbij.
Andere recepten
30 min
Tempura-pannenkoekjes
  • Allergenen:
  • Gluten, vis, soja, ei
  • Ingrediënten:
  • Tonijn
  • Mais
  • Kleine ui
  • ...
bekijk
15 min
Bagel Parmaham
  • Allergenen:
  • Gluten, lactose, noten
  • Ingrediënten:
  • Bagel
  • Pesto
  • Veldsla
  • ...
bekijk
25 min
Crepes met kastanjechampignons
  • Allergenen:
  • Gluten, lactose, ei
  • Ingrediënten:
  • Truffelolie
  • Kastanjechampignons
  • Ahornsiroop
  • ...
bekijk
30 min
Zuurkoolstampot met appel
  • Allergenen:
  • Mosterd, gluten
  • Ingrediënten:
  • Mosterd
  • Rode appels
  • Gekookte wijnzuurkool
  • ...
bekijk