PDX recept voor:

Powerfood ratatouille

met enkel verse groenten
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 1 persoon
  • ½ Puntpaprika
  • ⅓ Aubergine
  • ¼ Courgette
  • 1 eetlepel Olijfolie
  • 1 Tomaat
  • 1 eetlepel Sherry azijn
  • 30 gr Cherrytomaten (geel)
  • 20 gr Verse kruiden (basilicum, bieslook of peterselie)
  • 50 gr Rucola
  Bereidingswijze
  1. Verhit een grillpan tot deze warm is. Grill de paprika’s aan beide kanten tot ze gekleurd zijn, en leg ze in een kom.
  2. Snijd de aubergine en de courgettes in lange reepjes. Grill de aubergine en de courgette en leg deze ook in de kom. Breng op smaak en besprenkel met olie en koel alles terug in de koelkast.
  3. Voeg de gesneden tomaat toe aan de kom. Besprenkel alles met sherry-azijn en eventueel een beetje extra olie. Goed mengen.
  4. Halveer de cherry tomaten en hak de kruiden fijn. Meng deze met de rest en voeg tot slot de rucola toe.
  5. Eet smakelijk!
Andere recepten
60 min
Veggie Pompoenburger
  • Allergenen:
  • Gluten, ei, lactose, noten
  • Ingrediënten:
  • Pompoenstukjes
  • Cannellinibonen
  • Cheddar cheese
  • ...
bekijk
60 min
Vegan Paella
  • Allergenen:
  • Gluten, selderij
  • Ingrediënten:
  • Zonnebloemolie
  • Fijngesneden ui
  • Knoflook
  • ...
bekijk
20 min
Veggie corn
  • Allergenen:
  • Lactose
  • Ingrediënten:
  • Voorgegaarde maiskolven
  • Sinaasappel
  • Wortel (geel, paars en oranje)
  • ...
bekijk
15 min
Oosterse haring salade
  • Allergenen:
  • Vis, soja, sesam
  • Ingrediënten:
  • Haring
  • Peultjes
  • Radijs
  • ...
bekijk