PDX recept voor:

Lente Gazpacho

volgens PDX recept Allergenen: Gluten, selderij, sulfiet
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 1 persoon
  • 7 Rijpe tomaten
  • 1 Rode paprika
  • ½ Komkommer
  • 1 handje Verse peterselie
  • 1 eetlepel Verse tijm
  • 1 eetlepel Knoflookpuree
  • 10 gram Groentebouillon, opgelost in een klein beetje water
  • 2 sneeën Oerbrood
  • 2 eetlepels Balsamico azijn
  • 3 eetlepels Olijfolie
  • ½ Rode peper
  Bereidingswijze
  1. Snijd de tomaten en paprika in kleine stukjes. Leg de stukjes van één tomaat apart.
  2. Verhit een pan met een wat olijfolie en bak de tomaten en de paprika in 5-7 minuten zacht tot het vocht eruit komt.
  3. Doe de inhoud van de pan samen met de andere ingrediënten (behalve de overgebleven tomaat) in de blender.
  4. Mix tot een schenkbaar geheel en zet de gazpacho in de koelkast tot gebruik.
  5. Serveer de gazpacho met de overgebleven stukjes tomaat.
Andere recepten
35 min
Veggie kroketjes
  • Allergenen:
  • Gluten, soja
  • Ingrediënten:
  • Tofu
  • Wortel
  • Shiitake paddenstoelen
  • ...
bekijk
25 min
Crepes met kastanjechampignons
  • Allergenen:
  • Gluten, lactose, ei
  • Ingrediënten:
  • Truffelolie
  • Kastanjechampignons
  • Ahornsiroop
  • ...
bekijk
20 min
Crispy Thai corn
  • Allergenen:
  • Soja, schaaldieren, ei, gluten
  • Ingrediënten:
  • Voorgegaarde maiskolven
  • Gamba's
  • Zonnebloemolie
  • ...
bekijk
120 min
Stoofvlees van hert
  • Allergenen:
  • Gluten, lactose, sulfiet
  • Ingrediënten:
  • Hertenvlees (sukade)
  • Rode wijn
  • Wildfond (pot)
  • ...
bekijk