Lente Gazpacho.

15 min

Allergenen: Gluten, selderij, sulfiet

Ingrediënten.

Voor 1 persoon
  • 7 Rijpe tomaten
  • 1 Rode paprika
  • ½ Komkommer
  • 1 handje Verse peterselie
  • 1 eetlepel Verse tijm
  • 1 eetlepel Knoflookpuree
  • 10 gram Groentebouillon, opgelost in een klein beetje water
  • 2 sneeën Oerbrood
  • 2 eetlepels Balsamico azijn
  • 3 eetlepels Olijfolie
  • ½ Rode peper

Delen.

Bereidingswijze.

1

Snijd de tomaten en paprika in kleine stukjes. Leg de stukjes van één tomaat apart.

2

Verhit een pan met een wat olijfolie en bak de tomaten en de paprika in 5-7 minuten zacht tot het vocht eruit komt.

3

Doe de inhoud van de pan samen met de andere ingrediënten (behalve de overgebleven tomaat) in de blender.

4

Mix tot een schenkbaar geheel en zet de gazpacho in de koelkast tot gebruik.

5

Serveer de gazpacho met de overgebleven stukjes tomaat.

Andere recepten.
Griekse wrap met geitenkaas 10 min
Vegan Powersmoothie 15 min
Haring sushi-nigiri 10 min