Oerbrood met peer en geitenkaas.

60 min

Allergenen: Gluten, noten, lactose, sulfiet

Ingrediënten.

Voor 1 persoon
  • 2 plakken Oerbrood
  • 50 gr Geitenkaas
  • 15 gr Walnoten
  • ½ Peer
  • 1 eetlepel Honing
  • 50 gr Rucola
  • 1 Grote ui
  • 12 gr Bruine suiker
  • 12 ml Balsamico azijn
  • 62 ml Water
  • 1 eetlepel Olie
  • Zout & peper

Delen.

Bereidingswijze.

1

ze en snijd ze in grove halve ringen.

2

Neem een sudder pan, verwarm de olie en verwarm de ui even kort.

3

Voeg de suiker, balsamicoazijn, water, peper en zout toe en breng het geheel aan de kook. Zet het vuur vervolgens laag en laat het 50 minuten pruttelen.

4

Snijd twee plakken van het oerbrood en rooster deze in het tostiapparaat of circa 6 min. op 180℃ in de oven.

5

Snijd de peer in dunne plakjes en brokkel de geitenkaas.

6

Beleg een plak oerbrood met rucola, geitenkaas, peer, gekarameliseerde uien, walnoten en honing.

7

Leg het tweede plak oerbrood hier bovenop.

Andere recepten.
Linzen met kastanjechampignons 30 min
Clubsandwich met bacon en ei 15 min
Marokkaanse maaltijdsoep 30 min