PDX recept voor:

Oerbrood met gegrilde groenten

en mozzarella Allergenen: Gluten, lactose, noten
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 1 persoon
  • 1 plak Oerbrood
  • ¼ Courgette
  • ¼ Aubergine
  • ¼ Paprika
  • handje Verse spinazie
  • 3 Cherrytomaatjes
  • 1 eetlepel Pesto
  • 1 bol Mozzarella
  • Zout & peper
  Bereidingswijze
  1. Toast het brood onder de grill mooi krokant.
  2. Schaaf de courgette en aubergine in plakken en snijd de paprika in reepjes.
  3. Besmeer de groenten met olijfolie en grill ze in een grillpan of koekenpan mooi gaar. Bak de tomaatjes even mee.
  4. Besmeer de krokante boterham met pesto en beleg met een beetje verse spinazie en de gegrilde groenten. Snijd de mozzarella in plakjes en leg dit op de belegde broodje.
  5. Bestrooi het geheel met zout en peper en giet er een klein beetje olijfolie overheen.
Andere recepten
30 min
Vegan Naanbrood
  • Allergenen:
  • Gluten, sulfiet, soja
  • Ingrediënten:
  • Naanbroden
  • Mungbonen
  • Groene courgette
  • ...
bekijk
15 min
Bonk Bruin met Bacon
  • Allergenen:
  • Gluten, ei, lactose
  • Ingrediënten:
  • Bonk bruin
  • Eiersalade
  • Bacon
  • ...
bekijk
360 min
Stoofperen in rode wijn
  • Allergenen:
  • Sulfiet, ei, lactose
  • Ingrediënten:
  • Grote peren
  • Stevige rode wijn
  • Kruidnagels
  • ...
bekijk
15 min
Vegan Powersmoothie
  • Allergenen:
  • Gluten, pinda
  • Ingrediënten:
  • Banaan
  • Cacaopoeder
  • Pindakaas
  • ...
bekijk