PDX recept voor:

Oerbrood met aardbeien

en mozzarella Allergenen: Gluten, lactose
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 1 persoon
  • 50 gr Aardbeien
  • 50 ml Balsamico azijn
  • 1 plak Oerbrood
  • Olijfolie
  • 4 plakken Mozzarella
  • Verse basilicum
  • 50 gram Rucola
  Bereidingswijze
  1. Snijd de aardbeien in plakjes.
  2. Snijd het brood. Smeer de sneetjes in met olijfolie en rooster het brood in een paar minuten onder de grill in de oven.
  3. Verwarm in een pannetje de balsamico en laat het indikken. Dit duurt ongeveer 7 minuten.
  4. Beleg het oerbrood met de rucola, plakjes mozzarella en plakjes aardbeien.
  5. Besprenkel het oerbrood met druppels balsamico en garneer af met verse basilicum.
Andere recepten
15 min
Gefrituurde tofu
  • Allergenen:
  • Gluten, ei, soja
  • Ingrediënten:
  • Extra stevige geperste tofu
  • Ei
  • Kokosmelk
  • ...
bekijk
15 min
Oosterse haring salade
  • Allergenen:
  • Vis, soja, sesam
  • Ingrediënten:
  • Haring
  • Peultjes
  • Radijs
  • ...
bekijk
60 min
Rabarber Muffins
  • Allergenen:
  • Lactose, ei, gluten
  • Ingrediënten:
  • Zelfrijzend bakmeel
  • Bakpoeder
  • Slagroom
  • ...
bekijk
60 min
Quinoa-Bloemkool koekjes
  • Allergenen:
  • Lactose, ei, gluten
  • Ingrediënten:
  • Witte quinoa
  • Bloemkoolroosjes
  • Knoflook, grof gehakt
  • ...
bekijk