PDX recept voor:

Oerbrood met aardbeien

en mozzarella Allergenen: Gluten, lactose
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 1 persoon
  • 50 gr Aardbeien
  • 50 ml Balsamico azijn
  • 1 plak Oerbrood
  • Olijfolie
  • 4 plakken Mozzarella
  • Verse basilicum
  • 50 gram Rucola
  Bereidingswijze
  1. Snijd de aardbeien in plakjes.
  2. Snijd het brood. Smeer de sneetjes in met olijfolie en rooster het brood in een paar minuten onder de grill in de oven.
  3. Verwarm in een pannetje de balsamico en laat het indikken. Dit duurt ongeveer 7 minuten.
  4. Beleg het oerbrood met de rucola, plakjes mozzarella en plakjes aardbeien.
  5. Besprenkel het oerbrood met druppels balsamico en garneer af met verse basilicum.
Andere recepten
30 min
Pasta met aubergine
  • Allergenen:
  • Gluten, ei, lactose
  • Ingrediënten:
  • Aubergine
  • Zout
  • Zonnebloemolie
  • ...
bekijk
60 min
Asperge-Olijf Brood
  • Allergenen:
  • Ei, lactose, gluten
  • Ingrediënten:
  • Olijfolie
  • Groene asperges
  • Zelfrijzende bloem
  • ...
bekijk
20 min
Pasta met garnalen
  • Allergenen:
  • Schaaldieren
  • Ingrediënten:
  • Garnalen
  • Spaghetti
  • Knoflook
  • ...
bekijk
60 min
Vegan Chocotaart
  • Allergenen:
  • Gluten, soja
  • Ingrediënten:
  • Bloem
  • Cacaopoeder
  • Bakpoeder
  • ...
bekijk