PDX recept voor:

Naanbrood met kastanjechampignons

en huisgemaakte pesto Allergenen: Gluten, noten, lactose
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 1 persoon
  • 1 Naabrood
  • 1 Tomaat in plakjes gesneden
  • 35 gr Kastanjechampignons
  • 30 gr Cashewnoten
  • ½ Rucola
  • 1 teen Knoflook
  • 25 gr Parmezaanse kaas, geraspt
  • 100 gr Kastanjechampignons
  • 1 bol Mozzarella
  Bereidingswijze
  1. Bereid de naanbrood zoals beschreven op de verpakking.
  2. Houd een paar cashewnoten apart en doe ondertussen de rest samen met de rucola, de knoflook, 20 gr Parmezaanse kaas, een scheut olijfolie en een snuf peper en zout in de keukenmachine en maal tot een glad mengsel.
  3. Snijd de kastanjechampignons in plakjes, verhit wat olijfolie in een koekenpan en bak ze kort.
  4. Haal vervolgens de naanbrood uit de oven, besmeer ze met het mengsel en verdeel hier de champignons over.
  5. Pluk stukjes van de mozzarella en verdeel deze over de broden. Maak af met een beetje rucola, de overgebleven cashewnoten en de rest van de Parmezaanse kaas.
Andere recepten
15 min
Courgette-feta powerfoodsalade
  • Allergenen:
  • Lactose, noten
  • Ingrediënten:
  • Courgette
  • Sjalot
  • Gemengde sla
  • ...
bekijk
40 min
1001 nachten wrap
  • Allergenen:
  • Ei, lactose, guten, sesam
  • Ingrediënten:
  • Zoete aardappel
  • Gemalen komijn
  • Kurkuma
  • ...
bekijk
15 min
Meergranenbrood met romige brie
  • Allergenen:
  • Gluten, noten, lactose
  • Ingrediënten:
  • Meergranenbrood
  • Brie
  • Muesli
  • ...
bekijk
10 min
Griekse wrap met geitenkaas
  • Allergenen:
  • Gluten, lactose
  • Ingrediënten:
  • Grote tortilla
  • Tomaat, in plakjes
  • Rode paprika
  • ...
bekijk