PDX recept voor:

Mix it Cup – Berry much

Griekse yoghurt met toppings Allergenen: Noten, lactose
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 1 persoon
  • 200 gr Griekse yoghurt
  • 1 theelepel Ahornsiroop
  • 100 gr Gemengde bessen
  • 30 gr (superfood)granola
  • 15 gr Hennepzaad
  Bereidingswijze
  1. Vul een kom of een weckpot met de Griekse yoghurt en roer er ahornsiroop bij om zo nodig te zoeten.
  2. Top af met de bessen, granola en hennepzaden.
Andere recepten
10 min
Griekse wrap met geitenkaas
  • Allergenen:
  • Gluten, lactose
  • Ingrediënten:
  • Grote tortilla
  • Tomaat, in plakjes
  • Rode paprika
  • ...
bekijk
60 min
Vegan Kerrieschotel
  • Allergenen:
  • Gluten, selderij, lupine
  • Ingrediënten:
  • Rijst
  • Appel
  • Tomaat
  • ...
bekijk
20 min
Crispy Thai corn
  • Allergenen:
  • Soja, schaaldieren, ei, gluten
  • Ingrediënten:
  • Voorgegaarde maiskolven
  • Gamba's
  • Zonnebloemolie
  • ...
bekijk
30 min
Mexicaanse quinoa salade
  • Allergenen:
  • Selderij
  • Ingrediënten:
  • Olijfolie
  • Knoflook
  • Jalapeno
  • ...
bekijk