PDX recept voor:

Meergranenbrood met romige brie

met cranberries en ahornsiroop Allergenen: Gluten, noten, lactose
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 1 persoon
  • 2 plakken Meergranenbrood
  • 60 gr Brie
  • 5 gr Muesli
  • 5 gr Cranberries
  • 5 gr Gojibessen
  • Ahornsiroop
  • 15 gr Veldsla
  Bereidingswijze
  1. Snijd 2 plakken van het afgebakken brood.
  2. Leg er vervolgens plakken brie van een halve cm dik er op.
  3. Besprenkel de brie met wat ahornsiroop en bestrooi met een mengeling van muesli, cranberries en gojibessen.
  4. Leg tot slot de veldsla er boven op en dek af met het tweede plak brood.
Andere recepten
60 min
Vegan Chocotaart
  • Allergenen:
  • Gluten, soja
  • Ingrediënten:
  • Bloem
  • Cacaopoeder
  • Bakpoeder
  • ...
bekijk
30 min
Baguette kip piri-piri
  • Allergenen:
  • Gluten
  • Ingrediënten:
  • Kipfilet
  • Olijfolie
  • Paprikapoeder
  • ...
bekijk
20 min
Meat lovers corn
  • Allergenen:
  • Gluten
  • Ingrediënten:
  • Voorgegaarde maiskolven
  • Gerookte spek
  • Honing
  • ...
bekijk
5 min
Mix it Cup – Berry much
  • Allergenen:
  • Noten, lactose
  • Ingrediënten:
  • Griekse yoghurt
  • Ahornsiroop
  • Gemengde bessen
  • ...
bekijk