PDX recept voor:

Meergranenbrood met romige brie

met cranberries en ahornsiroop Allergenen: Gluten, noten, lactose
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 1 persoon
  • 2 plakken Meergranenbrood
  • 60 gr Brie
  • 5 gr Muesli
  • 5 gr Cranberries
  • 5 gr Gojibessen
  • Ahornsiroop
  • 15 gr Veldsla
  Bereidingswijze
  1. Snijd 2 plakken van het afgebakken brood.
  2. Leg er vervolgens plakken brie van een halve cm dik er op.
  3. Besprenkel de brie met wat ahornsiroop en bestrooi met een mengeling van muesli, cranberries en gojibessen.
  4. Leg tot slot de veldsla er boven op en dek af met het tweede plak brood.
Andere recepten
100 min
Gestoofde rode kool
  • Allergenen:
  • Sulfiet, noten, lactose
  • Ingrediënten:
  • Rode kool (á 1,3 kg)
  • Tamme kastanjes (tamme kastanjes zijn puntig, i.p.v. rond)
  • Kruidnagels
  • ...
bekijk
20 min
Biefstukreepjes met noodles
  • Allergenen:
  • Gluten, soja
  • Ingrediënten:
  • Biefstukreepjes
  • Bosui
  • Black bean saus
  • ...
bekijk
30 min
Zuurkoolstampot met appel
  • Allergenen:
  • Mosterd, gluten
  • Ingrediënten:
  • Mosterd
  • Rode appels
  • Gekookte wijnzuurkool
  • ...
bekijk
20 min
Japanse Okonomiyaki
  • Allergenen:
  • Gluten, soja, vis, mosterd, ei
  • Ingrediënten:
  • Bloem
  • Dashi
  • Eiwit
  • ...
bekijk