PDX recept voor:

Meergranenbrood met romige brie

met cranberries en ahornsiroop Allergenen: Gluten, noten, lactose
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 1 persoon
  • 2 plakken Meergranenbrood
  • 60 gr Brie
  • 5 gr Muesli
  • 5 gr Cranberries
  • 5 gr Gojibessen
  • Ahornsiroop
  • 15 gr Veldsla
  Bereidingswijze
  1. Snijd 2 plakken van het afgebakken brood.
  2. Leg er vervolgens plakken brie van een halve cm dik er op.
  3. Besprenkel de brie met wat ahornsiroop en bestrooi met een mengeling van muesli, cranberries en gojibessen.
  4. Leg tot slot de veldsla er boven op en dek af met het tweede plak brood.
Andere recepten
20 min
Pasta met garnalen
  • Allergenen:
  • Schaaldieren
  • Ingrediënten:
  • Garnalen
  • Spaghetti
  • Knoflook
  • ...
bekijk
10 min
Tosti Geitenkaas-Aalbesjam
  • Allergenen:
  • Gluten, lactose
  • Ingrediënten:
  • Brood
  • Aalbesjam
  • Geitenkaas
  • Walnoten
bekijk
10 min
Haring sushi-nigiri
  • Allergenen:
  • Lactose, vis, sesam, soja, ei
  • Ingrediënten:
  • Haringen
  • Sushirijst, afgekookt
  • Wasabi
  • ...
bekijk
10 min
Boerenkool brainshake
  • Ingrediënten:
  • Kiwi
  • Peer
  • Avocado
  • ...
bekijk