PDX recept voor:

Meergranenbrood met romige brie

met cranberries en ahornsiroop Allergenen: Gluten, noten, lactose
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 1 persoon
  • 2 plakken Meergranenbrood
  • 60 gr Brie
  • 5 gr Muesli
  • 5 gr Cranberries
  • 5 gr Gojibessen
  • Ahornsiroop
  • 15 gr Veldsla
  Bereidingswijze
  1. Snijd 2 plakken van het afgebakken brood.
  2. Leg er vervolgens plakken brie van een halve cm dik er op.
  3. Besprenkel de brie met wat ahornsiroop en bestrooi met een mengeling van muesli, cranberries en gojibessen.
  4. Leg tot slot de veldsla er boven op en dek af met het tweede plak brood.
Andere recepten
10 min
Boerenkool brainshake
  • Ingrediënten:
  • Kiwi
  • Peer
  • Avocado
  • ...
bekijk
15 min
Sweet & sour crispy chicken
  • Allergenen:
  • Gluten, soja, ei
  • Ingrediënten:
  • Kipdijfilet
  • Spitskool
  • Tempura bloem
  • ...
bekijk
30 min
Vegan Naanbrood
  • Allergenen:
  • Gluten, sulfiet, soja
  • Ingrediënten:
  • Naanbroden
  • Mungbonen
  • Groene courgette
  • ...
bekijk
60 min
Rabarber panna-cotta
  • Allergenen:
  • Lactose
  • Ingrediënten:
  • Rabarber, geschild en in stukjes
  • Aardbeien of bosvruchten
  • Suiker
  • ...
bekijk