PDX recept voor:

Meat lovers corn

met spek en srirachasaus Allergenen: Gluten
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 2 personen
  • 2 Voorgegaarde maiskolven
  • 6 plakjes Gerookte spek
  • 1 eetlepel Honing
  • wat Verse koriander
  • 1 Cornflakes
  • ½ eetlepel Srirachasaus
  Bereidingswijze
  1. Omwikkel de maiskolven met ieders drie pakjes gerookt spek en bedruip deze met wat honing.
  2. Karamelliseer de kolven onder de salamander of in een voorverwarmde oven van 180°C.
  3. Bestrooi de maiskolven vervolgens met cornflakes, nog een klein beetje honing en plaats ze enkele minuten terug in de oven.
  4. Garneer de kolf tenslotte met kleine druppels Srirachasaus en topjes verse koriander.
  5. Eet smakelijk!
Andere recepten
60 min
Rabarber panna-cotta
  • Allergenen:
  • Lactose
  • Ingrediënten:
  • Rabarber, geschild en in stukjes
  • Aardbeien of bosvruchten
  • Suiker
  • ...
bekijk
70 min
Zoete aardappel burger
  • Allergenen:
  • Gluten, soja
  • Ingrediënten:
  • Hamburgerbroodjes
  • Couscous
  • Fetakaas
  • ...
bekijk
30 min
Linzen met kastanjechampignons
  • Allergenen:
  • Gluten, mosterd, sulfiet, selderij
  • Ingrediënten:
  • Bruine linzen
  • Groentebouillon
  • Kastanjechampignons
  • ...
bekijk
20 min
Kip witlof salade
  • Allergenen:
  • Lactose, noten
  • Ingrediënten:
  • Witlof
  • Rucola
  • Kipfilet
  • ...
bekijk