PDX recept voor:

Meat lovers corn

met spek en srirachasaus Allergenen: Gluten
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 2 personen
  • 2 Voorgegaarde maiskolven
  • 6 plakjes Gerookte spek
  • 1 eetlepel Honing
  • wat Verse koriander
  • 1 Cornflakes
  • ½ eetlepel Srirachasaus
  Bereidingswijze
  1. Omwikkel de maiskolven met ieders drie pakjes gerookt spek en bedruip deze met wat honing.
  2. Karamelliseer de kolven onder de salamander of in een voorverwarmde oven van 180°C.
  3. Bestrooi de maiskolven vervolgens met cornflakes, nog een klein beetje honing en plaats ze enkele minuten terug in de oven.
  4. Garneer de kolf tenslotte met kleine druppels Srirachasaus en topjes verse koriander.
  5. Eet smakelijk!
Andere recepten
10 min
Tosti Geitenkaas-Aalbesjam
  • Allergenen:
  • Gluten, lactose
  • Ingrediënten:
  • Brood
  • Aalbesjam
  • Geitenkaas
  • Walnoten
bekijk
20 min
Kip witlof salade
  • Allergenen:
  • Lactose, noten
  • Ingrediënten:
  • Witlof
  • Rucola
  • Kipfilet
  • ...
bekijk
60 min
Salade van snijbiet
  • Allergenen:
  • Selderij, vis
  • Ingrediënten:
  • Groentebouillonpoeder
  • Quinoa
  • Rasp van een ½ limoen
  • ...
bekijk
10 min
Tosti BBQ-Chicken
  • Allergenen:
  • Gluten, lactose, mosterd
  • Ingrediënten:
  • Casino wit
  • Jonge kaas
  • Gerookte kipfiletreepjes
  • ...
bekijk