Linzen met kastanjechampignons.

30 min

Allergenen: Gluten, mosterd, sulfiet, selderij

Ingredi├źnten.

Voor 1 persoon
  • 120 gr Bruine linzen
  • Groentebouillon
  • 150 gr Kastanjechampignons
  • 1 theelepel Mosterd
  • ┬Ż Ui
  • 1 teen Knoflook
  • 1 eetlepel Balsamico azijn
  • Olie
  • Peper en zout

Delen.

Bereidingswijze.

1

Zet de bruine linzen ongeveer 0,5 - 1 cm onder met de bouillon en breng het geheel aan de kook.

2

Kook de linzen circa 40min. Het water zal dan bijna volledig verdampt zijn.

3

Verhit de olie in een pan en fruit de uien tot deze glazig zijn.

4

Voeg de champignons toe en bak tot deze bruin van kleur zijn. vervolgens kan de knoflook erbij en bak je deze kort mee.

5

Hierna voeg je de mosterd en balsamico toe (proef even of het op smaak is en voeg anders nog meer mosterd en/of balsamico toe).

6

Doe de linzen bij de champignons en roer alles goed door. Eventueel op smaak brengen met peper en zout.

Andere recepten.
Go Veggie quinoasalade 50 min
Gefrituurde tofu 15 min
Griekse wrap met geitenkaas 10 min