PDX recept voor:

Kip-mango met rijst

met peultjes en cashewnoten Allergenen: Gluten, noten
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 1 persoon
  • 150 gr Kipfilet, in stukjes gesneden
  • ¼ Mango
  • 5 gr Koriander
  • 1 eetlepel Ongezouten cashewnoten
  • ¼ Ui
  • 50 gr Peultjes
  • 1 eetlepel Ketjap
  • ¼ theelepel Gemalen komijnzaad
  • ½ eetlepel Olijfolie
  • 50 gr Rijst
  • Zout & peper
  Bereidingswijze
  1. Snipper het uitje en bak deze in de olijfolie.
  2. Voeg de kipfilet toe en bak deze in 5 minuten lichtbruin.
  3. Roer de peultjes erdoor en bak nog 5 minuten mee.
  4. Bestrooi met peper, zout en komijnzaad.
  5. Schil de mango en snijd in stukjes. Roer deze samen met de ketjap en de cashewnoten door de kip.
  6. Hak de koriander fijn, voeg toe en laat het geheel nog 5 minuten sudderen.
  7. Kook de rijst gaar volgens de verpakking.
  8. Serveer de rijst op een bord en schep de kip met mango erop.
Andere recepten
10 min
Ciabatta rosbief met truffelmayo
  • Allergenen:
  • Gluten, noten, lactose
  • Ingrediënten:
  • Ciabatta
  • Rosbief
  • Pijnboompitten
  • ...
bekijk
15 min
Pistoletje Hollandse Nieuwe
  • Allergenen:
  • Gluten, vis, lactose
  • Ingrediënten:
  • Pistolet
  • Haring
  • Crème fraîche
  • ...
bekijk
10 min
Turks brood met gerookte kip
  • Allergenen:
  • Gluten, lactose
  • Ingrediënten:
  • Turk brood
  • Gerookte kip
  • Tomaten
  • ...
bekijk
15 min
Oosterse haring salade
  • Allergenen:
  • Vis, soja, sesam
  • Ingrediënten:
  • Haring
  • Peultjes
  • Radijs
  • ...
bekijk