PDX recept voor:

Groenten Chips

van pastinaak, biet en peen Allergenen: Mosterd, gluten
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 8 personen
  • 1 Pastinaak
  • 1 Rode biet
  • 1 Zoete aardappel
  • 1 Winterpeen
  • Olijfolie
  • Kruiden, naar keuze
  • Zout & peper
  Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de groenten en maak daarna dunne plakjes. Je kunt hier het beste een mandoline of kaasschaaf voor gebruiken.
  2. Verdeel de plakjes groenten op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel de plakjes met een beetje olijfolie. Strooi hierna zout, peper en naar smaak paprika- of cayennepeper over de plakjes.
  3. Zet de bakplaat ongeveer 10 minuten in de oven. De baktijd ligt aan de dikte van de plakjes. Kijk na 5 minuten of de plakjes al bruin zijn geworden. Als de plakjes gekrompen zijn en een goudbruin randje hebben gekregen zijn ze klaar. Laat ze op de bakplaat afkoelen zodat ze lekker knapperig kunnen worden
Andere recepten
15 min
Sweet & sour crispy chicken
  • Allergenen:
  • Gluten, soja, ei
  • Ingrediënten:
  • Kipdijfilet
  • Spitskool
  • Tempura bloem
  • ...
bekijk
40 min
Broccoli-kokossoep
  • Allergenen:
  • Gluten, noten, selderij
  • Ingrediënten:
  • Grote ui
  • Gember
  • Knoflook
  • ...
bekijk
10 min
Tosti Jalapeno-Cheddar
  • Allergenen:
  • Gluten, lactose
  • Ingrediënten:
  • Brood
  • Roomkaas
  • Cheddar cheese
  • Ingelegde jalapeño-plakjes
bekijk
20 min
Veggie corn
  • Allergenen:
  • Lactose
  • Ingrediënten:
  • Voorgegaarde maiskolven
  • Sinaasappel
  • Wortel (geel, paars en oranje)
  • ...
bekijk