PDX recept voor:

Griekse wrap

met verse groenten en hummus Allergenen: Gluten, lactose
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 1 persoon
  • 1 Tortilla
  • 1 Tomaat in plakjes
  • ¼ Gesneden geroosterde rode paprika
  • 50 gr Verse spinazie
  • 2 Champignons, gesneden
  • 1 lange reep Komkommer
  • 25 gr Geitenkaas
  • 25 gr Feta blokjes
  • 2 eetlepels Gesneden olijven
  • 1 eetlepel Gehakte bosui
  • 30 ml Hummus
  Bereidingswijze
  1. Maak de paprika schoon en snijd deze repen. Snijd de champignons in plakjes.
  2. Kruid de paprika en champignons vervolgens met olie, peper en zout. Rooster beiden in de oven circa 10 á 15 minuten op 180 graden en laat ze afkoelen.
  3. Besmeer de wrap met de hummus.
  4. Beleg de wrap met spinazie, geitenkaas, feta, gesneden champignons, bosui, plakjes tomaat en geroosterde rode paprika’s.
  5. Rol de wrap op en snijd deze doormidden.
  6. Eet smakelijk!
Andere recepten
5 min
Mix it Cup – Berry much
  • Allergenen:
  • Noten, lactose
  • Ingrediënten:
  • Griekse yoghurt
  • Ahornsiroop
  • Gemengde bessen
  • ...
bekijk
10 min
Tosti Geitenkaas-Aalbesjam
  • Allergenen:
  • Gluten, lactose
  • Ingrediënten:
  • Brood
  • Aalbesjam
  • Geitenkaas
  • Walnoten
bekijk
20 min
Pasta met garnalen
  • Allergenen:
  • Schaaldieren
  • Ingrediënten:
  • Garnalen
  • Spaghetti
  • Knoflook
  • ...
bekijk
15 min
Naanbrood met kastanjechampignons
  • Allergenen:
  • Gluten, noten, lactose
  • Ingrediënten:
  • Naabrood
  • Tomaat in plakjes gesneden
  • Kastanjechampignons
  • ...
bekijk