PDX recept voor:

Griekse wrap

met verse groenten en hummus Allergenen: Gluten, lactose
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 1 persoon
  • 1 Tortilla
  • 1 Tomaat in plakjes
  • ¼ Gesneden geroosterde rode paprika
  • 50 gr Verse spinazie
  • 2 Champignons, gesneden
  • 1 lange reep Komkommer
  • 25 gr Geitenkaas
  • 25 gr Feta blokjes
  • 2 eetlepels Gesneden olijven
  • 1 eetlepel Gehakte bosui
  • 30 ml Hummus
  Bereidingswijze
  1. Maak de paprika schoon en snijd deze repen. Snijd de champignons in plakjes.
  2. Kruid de paprika en champignons vervolgens met olie, peper en zout. Rooster beiden in de oven circa 10 á 15 minuten op 180 graden en laat ze afkoelen.
  3. Besmeer de wrap met de hummus.
  4. Beleg de wrap met spinazie, geitenkaas, feta, gesneden champignons, bosui, plakjes tomaat en geroosterde rode paprika’s.
  5. Rol de wrap op en snijd deze doormidden.
  6. Eet smakelijk!
Andere recepten
20 min
Kip-mango met rijst
  • Allergenen:
  • Gluten, noten
  • Ingrediënten:
  • Kipfilet, in stukjes gesneden
  • Mango
  • Koriander
  • ...
bekijk
10 min
Turks brood met gerookte kip
  • Allergenen:
  • Gluten, lactose
  • Ingrediënten:
  • Turk brood
  • Gerookte kip
  • Tomaten
  • ...
bekijk
15 min
Gefrituurde tofu
  • Allergenen:
  • Gluten, ei, soja
  • Ingrediënten:
  • Extra stevige geperste tofu
  • Ei
  • Kokosmelk
  • ...
bekijk
90 min
Pompoensoep
  • Allergenen:
  • Lactose, selderij
  • Ingrediënten:
  • Flespompoen
  • Appels
  • Grote ui, in grove stukken
  • ...
bekijk