Griekse wrap met geitenkaas.

10 min

Allergenen: Gluten, lactose

Ingrediënten.

Voor 1 persoon
  • 1 Grote tortilla
  • 1 Tomaat, in plakjes
  • ¼ Rode paprika
  • 50 gr Verse spinazie
  • 2 Champignons
  • 1 lange reep Komkommer
  • 25 gr Geitenkaas
  • 25 gr Feta blokjes
  • 2 eetlepels Gesneden olijven
  • 1 eetlepel Bosui, gehakt
  • 30 ml Hummus

Delen.

Bereidingswijze.

1

Maak de paprika schoon en snijd deze repen. Snijd de champignons in plakjes.

2

Kruid de paprika en champignons vervolgens met olie, peper en zout. Rooster beiden in de oven circa 10 á 15 minuten op 180 graden en laat ze afkoelen.

3

Besmeer de wrap met de hummus.

4

Beleg de wrap met spinazie, geitenkaas, feta, gesneden champignons, bosui, plakjes tomaat en geroosterde rode paprika’s.

5

Rol de wrap op en snijd deze doormidden.

Andere recepten.
Powerfood ratatouille 20 min
Oerbrood met gegrilde groenten 20 min
Vegan Paella 60 min