PDX recept voor:

Griekse wrap met geitenkaas

en verse groenten Allergenen: Gluten, lactose
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 1 persoon
  • 1 Grote tortilla
  • 1 Tomaat, in plakjes
  • ¼ Rode paprika
  • 50 gr Verse spinazie
  • 2 Champignons
  • 1 lange reep Komkommer
  • 25 gr Geitenkaas
  • 25 gr Feta blokjes
  • 2 eetlepels Gesneden olijven
  • 1 eetlepel Bosui, gehakt
  • 30 ml Hummus
  Bereidingswijze
  1. Maak de paprika schoon en snijd deze repen. Snijd de champignons in plakjes.
  2. Kruid de paprika en champignons vervolgens met olie, peper en zout. Rooster beiden in de oven circa 10 á 15 minuten op 180 graden en laat ze afkoelen.
  3. Besmeer de wrap met de hummus.
  4. Beleg de wrap met spinazie, geitenkaas, feta, gesneden champignons, bosui, plakjes tomaat en geroosterde rode paprika’s.
  5. Rol de wrap op en snijd deze doormidden.
Andere recepten
360 min
Stoofperen in rode wijn
  • Allergenen:
  • Sulfiet, ei, lactose
  • Ingrediënten:
  • Grote peren
  • Stevige rode wijn
  • Kruidnagels
  • ...
bekijk
20 min
Japanse Okonomiyaki
  • Allergenen:
  • Gluten, soja, vis, mosterd, ei
  • Ingrediënten:
  • Bloem
  • Dashi
  • Eiwit
  • ...
bekijk
15 min
Vegan Smoothiebowl
  • Ingrediënten:
  • Banaan
  • Avocado
  • Babyspinazie
  • ...
bekijk
30 min
Herfstrisotto met paddestoelen
  • Allergenen:
  • Gluten, lactose
  • Ingrediënten:
  • Sjalotjes
  • Bospaddestoelen
  • Risottorijst
  • ...
bekijk