PDX recept voor:

Griekse wrap met geitenkaas

en verse groenten Allergenen: Gluten, lactose
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 1 persoon
  • 1 Grote tortilla
  • 1 Tomaat, in plakjes
  • ¼ Rode paprika
  • 50 gr Verse spinazie
  • 2 Champignons
  • 1 lange reep Komkommer
  • 25 gr Geitenkaas
  • 25 gr Feta blokjes
  • 2 eetlepels Gesneden olijven
  • 1 eetlepel Bosui, gehakt
  • 30 ml Hummus
  Bereidingswijze
  1. Maak de paprika schoon en snijd deze repen. Snijd de champignons in plakjes.
  2. Kruid de paprika en champignons vervolgens met olie, peper en zout. Rooster beiden in de oven circa 10 á 15 minuten op 180 graden en laat ze afkoelen.
  3. Besmeer de wrap met de hummus.
  4. Beleg de wrap met spinazie, geitenkaas, feta, gesneden champignons, bosui, plakjes tomaat en geroosterde rode paprika’s.
  5. Rol de wrap op en snijd deze doormidden.
Andere recepten
30 min
Linzen met kastanjechampignons
  • Allergenen:
  • Gluten, mosterd, sulfiet, selderij
  • Ingrediënten:
  • Bruine linzen
  • Groentebouillon
  • Kastanjechampignons
  • ...
bekijk
45 min
Salade met wortel
  • Allergenen:
  • Lactose, noten, mosterd
  • Ingrediënten:
  • Jonge worteltjes
  • Olijfolie
  • Komijnzaad
  • ...
bekijk
10 min
Paasbroodje
  • Allergenen:
  • Ei, lactose, gluten
  • Ingrediënten:
  • Ei
  • Brood
  • Verse spinazie
  • ...
bekijk
30 min
Mexicaanse quinoa salade
  • Allergenen:
  • Selderij
  • Ingrediënten:
  • Olijfolie
  • Knoflook
  • Jalapeno
  • ...
bekijk