PDX recept voor:

Vegan Smoothiebowl

met avocado, spinazie en kokosmelk
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 1 persoon
  • 680 gr Banaan
  • ½ Avocado
  • 50 gr Babyspinazie
  • 100 ml Kokosmelk
  • Toppings, bijv.: cacao, vers fruit, zonnebloempitten, muesli, chiazaad etc.
  Bereidingswijze
  1. Doe de banaan, de halve avocado, de spinazie en het kokoswater in een blender en blend het geheel tot het een gladde consistentie heeft.
  2. Schenk de smoothie in een kom en bestrooi met je gekozen topping(s).
Andere recepten
25 min
Crepes met kastanjechampignons
  • Allergenen:
  • Gluten, lactose, ei
  • Ingrediënten:
  • Truffelolie
  • Kastanjechampignons
  • Ahornsiroop
  • ...
bekijk
60 min
Asperge-Olijf Brood
  • Allergenen:
  • Ei, lactose, gluten
  • Ingrediënten:
  • Olijfolie
  • Groene asperges
  • Zelfrijzende bloem
  • ...
bekijk
15 min
Clubsandwich met bacon en ei
  • Allergenen:
  • Gluten, lactose, ei
  • Ingrediënten:
  • Gerookte kipfilet
  • Tomaat
  • Komkommer
  • ...
bekijk
150 min
Frisse frambozen mousse
  • Allergenen:
  • Lactose
  • Ingrediënten:
  • Frambozen
  • Slagroom
  • Gelatine
  • ...
bekijk