PDX recept voor:

Vegan Smoothiebowl

met avocado, spinazie en kokosmelk
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 1 persoon
  • 680 gr Banaan
  • ½ Avocado
  • 50 gr Babyspinazie
  • 100 ml Kokosmelk
  • Toppings, bijv.: cacao, vers fruit, zonnebloempitten, muesli, chiazaad etc.
  Bereidingswijze
  1. Doe de banaan, de halve avocado, de spinazie en het kokoswater in een blender en blend het geheel tot het een gladde consistentie heeft.
  2. Schenk de smoothie in een kom en bestrooi met je gekozen topping(s).
Andere recepten
10 min
Tosti Jalapeno-Cheddar
  • Allergenen:
  • Gluten, lactose
  • Ingrediënten:
  • Brood
  • Roomkaas
  • Cheddar cheese
  • Ingelegde jalapeño-plakjes
bekijk
15 min
Open Lasagne
  • Allergenen:
  • Gluten, noten, lactose
  • Ingrediënten:
  • Groene asperges
  • Doperwten
  • Pijnboompitten
  • ...
bekijk
60 min
Vegan Kerrieschotel
  • Allergenen:
  • Gluten, selderij, lupine
  • Ingrediënten:
  • Rijst
  • Appel
  • Tomaat
  • ...
bekijk
30 min
Zuurkoolstampot met appel
  • Allergenen:
  • Mosterd, gluten
  • Ingrediënten:
  • Mosterd
  • Rode appels
  • Gekookte wijnzuurkool
  • ...
bekijk