PDX recept voor:

Go Veggie Lentewrap

geheel vegetarisch Allergenen: Gluten, mosterd, lactose
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 1 persoon
  • 1 Wrap
  • 1 eetlepel Zonnebloempitten mix
  • 15 gr Peen julienne
  • 15 gr Rode ui
  • 20 gr Rode paprika
  • 1 stukje Gember
  • 25 gr Griekse yoghurt
  • 25 gr Kwark
  • Schil van citroen
  • 1 eetlepel Mosterd
  • 50 gr Spinazie
  • Zout & peper
  Bereidingswijze
  1. Rooster de zonnebloempitten in een pan zonder olie/vet tot deze goudbruin zijn.
  2. Schil en rasp de wortels en was en snijd de paprika in reepjes.
  3. Schil de ui en snijd deze in dunne ringen.
  4. Was de spinazie en laat deze uitlekken.
  5. Schil de gember en rasp deze in een kom. Voeg de kwark, Griekse yoghurt (of je veganistische substituut zoals soja yoghurt), citroenschil en dijonmosterd toe en meng het geheel goed.
  6. Verspreid dit vervolgens op de wraps en stop ongeveer 1 cm vanaf de rand. Leg de spinazieblaadjes er bovenop.
  7. Leg de wortelen, paprika, uien (en taugé) in het midden in een brede lijn en strooi er de geroosterde zonnebloempitten bovenop.
  8. Breng op smaak met een snuf peper en zout en vouw de wraps een beetje aan beide kanten, en dan onderaan en rol hem zo strak mogelijk.
  9. Snijd de wraps in tweeën en eet smakelijk!
Andere recepten
40 min
Verse lamskofta
  • Allergenen:
  • Gluten, ei, lactose
  • Ingrediënten:
  • Mager lamsgehakt
  • Ras-El Hanout
  • Ei
  • ...
bekijk
30 min
Flammkuchen met rauwe ham en ui
  • Allergenen:
  • Gluten, ei, lactose
  • Ingrediënten:
  • Flammkuchen deeg
  • Rauwe ham
  • Crème fraîche
  • ...
bekijk
30 min
Courgette-basilicum soep
  • Allergenen:
  • Gluten, selderij, lactose
  • Ingrediënten:
  • Olijfolie
  • Courgette
  • Ui
  • ...
bekijk
40 min
Tortilla Hollandse nieuwe
  • Allergenen:
  • Lactose, vis, gluten
  • Ingrediënten:
  • Komkommer
  • Verse dille
  • Azijn
  • ...
bekijk