Gefrituurde tofu.

15 min

Allergenen: Gluten, ei, soja

Ingrediënten.

Voor 1 persoon
  • ½ blok Extra stevige geperste tofu
  • 1 Ei
  • ½ liter Kokosmelk
  • 1 eetlepel Paprikapoeder
  • 1 eetlepel Kerriepoeder
  • 1 theelepel Knoflook
  • ½ eetlepel Gemberpoeder
  • ½ eetlepel Sambal
  • 6 eetlepels Bloem
  • 50 ml Barbecuesaus
  • Zout & peper

Delen.

Bereidingswijze.

1

Snijd de tofu in gelijke blokken.

2

Meng de kokosmelk, ei, bloem en alle kruiden tot je een egaal papje hebt.

3

Haal de tofublokjes door het beslag totdat deze volledig bedekt zijn.

4

Frituur de tofu circa 8 á 10 minuten op 175 graden tot ze goudbruin zijn.

5

Serveer de tofu met BBQ-saus.

Andere recepten.
Griekse wrap 10 min
Clubsandwich met bacon en ei 15 min
Vegan Kerrieschotel 60 min