PDX recept voor:

Gefrituurde tofu

met barbecuesaus Allergenen: Gluten, ei, soja
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 1 persoon
  • ½ blok Extra stevige geperste tofu
  • 1 Ei
  • ½ liter Kokosmelk
  • 1 eetlepel Paprikapoeder
  • 1 eetlepel Kerriepoeder
  • 1 theelepel Knoflook
  • ½ eetlepel Gemberpoeder
  • ½ eetlepel Sambal
  • 6 eetlepels Bloem
  • 50 ml Barbecuesaus
  • Zout & peper
  Bereidingswijze
  1. Snijd de tofu in gelijke blokken.
  2. Meng de kokosmelk, ei, bloem en alle kruiden tot je een egaal papje hebt.
  3. Haal de tofublokjes door het beslag totdat deze volledig bedekt zijn.
  4. Frituur de tofu circa 8 á 10 minuten op 175 graden tot ze goudbruin zijn.
  5. Serveer de tofu met BBQ-saus.
Andere recepten
15 min
Sweet & sour crispy chicken
  • Allergenen:
  • Gluten, soja, ei
  • Ingrediënten:
  • Kipdijfilet
  • Spitskool
  • Tempura bloem
  • ...
bekijk
360 min
Stoofperen in rode wijn
  • Allergenen:
  • Sulfiet, ei, lactose
  • Ingrediënten:
  • Grote peren
  • Stevige rode wijn
  • Kruidnagels
  • ...
bekijk
30 min
Zuurkoolstampot met appel
  • Allergenen:
  • Mosterd, gluten
  • Ingrediënten:
  • Mosterd
  • Rode appels
  • Gekookte wijnzuurkool
  • ...
bekijk
20 min
Deli-Special Hollandse nieuwe
  • Allergenen:
  • Vis, lactose, gluten
  • Ingrediënten:
  • Eetrijpe avocado
  • Yoghurt
  • Knoflook
  • ...
bekijk