PDX recept voor:

Flammkuchen met rauwe ham en ui

lekker als lunch of gewoon tussendoor Allergenen: Gluten, ei, lactose
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 1 persoon
  • ½ Flammkuchen deeg
  • 2 plakken Rauwe ham
  • 30 ml Crème fraîche
  • ½ Rode ui
  • 30 gr Parmezaanse kaas
  • 20 gr Rucola
  • Zout & peper
  Bereidingswijze
  1. Ontdooi de flammkuchen deeg en snijd deze doormidden.
  2. Smeer deze vervolgens in met de crème fraiche.
  3. Beleg het geheel met de rauwe ham, uienringen, zout, peper en als laatst de Parmezaanse kaas.
  4. Bak deze af in een voorverwarmde oven: op 200ºC  in 20 á 25 minuten goudbruin.
  5. Tot slot de flammkuchen warm serveren met daar bovenop de rucola.
  6. Eet smakelijk!
Andere recepten
40 min
Tortilla Hollandse nieuwe
  • Allergenen:
  • Lactose, vis, gluten
  • Ingrediënten:
  • Komkommer
  • Verse dille
  • Azijn
  • ...
bekijk
20 min
Deli-Special Hollandse nieuwe
  • Allergenen:
  • Vis, lactose, gluten
  • Ingrediënten:
  • Eetrijpe avocado
  • Yoghurt
  • Knoflook
  • ...
bekijk
30 min
Baguette kip piri-piri
  • Allergenen:
  • Gluten
  • Ingrediënten:
  • Kipfilet
  • Olijfolie
  • Paprikapoeder
  • ...
bekijk
100 min
Gestoofde rode kool
  • Allergenen:
  • Sulfiet, noten, lactose
  • Ingrediënten:
  • Rode kool (á 1,3 kg)
  • Tamme kastanjes (tamme kastanjes zijn puntig, i.p.v. rond)
  • Kruidnagels
  • ...
bekijk