PDX recept voor:

Deli-Special Hollandse nieuwe

met bieten en avocado Allergenen: Vis, lactose, gluten
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 1 persoon
  • ½ Eetrijpe avocado
  • 50 ml Yoghurt
  • ½ theelepel Knoflook
  • ½ eetlepel Verse peterselie
  • ½ Gekookte rode biet, in dunne plakken
  • 1 eetlepel Citroensap
  • 1 Haring
  • ½ bakje Tuinkers
  • 3 sneeën Roggebrood of brood met rogge
  Bereidingswijze
  1. Pureer of prak de avocado en meng deze door de yoghurt met de knoflook, de peterselie en peper tot een zachte crème
  2. Besprenkel de biet met citroensap.
  3. Snijd de haring in brede repen.
  4. Verdeel de avocadocrème, de haring, de tuinkers en de biet over de sneetjes roggebrood.
  5. Stapel 3 sneetjes op elkaar tot een sandwich en snijd het geheel diagonaal door.
  6. En nu genieten!
Andere recepten
15 min
Courgette-feta powerfoodsalade
  • Allergenen:
  • Lactose, noten
  • Ingrediënten:
  • Courgette
  • Sjalot
  • Gemengde sla
  • ...
bekijk
20 min
Powerfood ratatouille
  • Ingrediënten:
  • Puntpaprika
  • Aubergine
  • Courgette
  • ...
bekijk
50 min
Pompoenlaksa
  • Allergenen:
  • Gluten, soja, noten, pinda, sesam, vis, selderij
  • Ingrediënten:
  • Sesamolie
  • Knoflook, gehakt
  • Verse gember, geraspt
  • ...
bekijk
30 min
Bloemkool burrito’s
  • Allergenen:
  • Gluten
  • Ingrediënten:
  • Bloemkool, in hapklare stukjes gesneden
  • Olijfolie
  • Knoflookpoeder
  • ...
bekijk