PDX recept voor:

Deli-Special Hollandse nieuwe

met bieten en avocado Allergenen: Vis, lactose, gluten
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 1 persoon
  • ½ Eetrijpe avocado
  • 50 ml Yoghurt
  • ½ theelepel Knoflook
  • ½ eetlepel Verse peterselie
  • ½ Gekookte rode biet, in dunne plakken
  • 1 eetlepel Citroensap
  • 1 Haring
  • ½ bakje Tuinkers
  • 3 sneeën Roggebrood of brood met rogge
  Bereidingswijze
  1. Pureer of prak de avocado en meng deze door de yoghurt met de knoflook, de peterselie en peper tot een zachte crème
  2. Besprenkel de biet met citroensap.
  3. Snijd de haring in brede repen.
  4. Verdeel de avocadocrème, de haring, de tuinkers en de biet over de sneetjes roggebrood.
  5. Stapel 3 sneetjes op elkaar tot een sandwich en snijd het geheel diagonaal door.
  6. En nu genieten!
Andere recepten
50 min
Go Veggie quinoasalade
  • Ingrediënten:
  • Quinoa
  • Bloemkool
  • Zoete aardappelen
  • ...
bekijk
90 min
Pompoensoep
  • Allergenen:
  • Lactose, selderij
  • Ingrediënten:
  • Flespompoen
  • Appels
  • Grote ui, in grove stukken
  • ...
bekijk
30 min
Zuurkoolstampot met appel
  • Allergenen:
  • Mosterd, gluten
  • Ingrediënten:
  • Mosterd
  • Rode appels
  • Gekookte wijnzuurkool
  • ...
bekijk
15 min
Oosterse haring salade
  • Allergenen:
  • Vis, soja, sesam
  • Ingrediënten:
  • Haring
  • Peultjes
  • Radijs
  • ...
bekijk