PDX recept voor:

Bagel met kipfilet

en avocado-eiersalade Allergenen: Ei, noten, gluten
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 1 persoon
  • 1 Bagel
  • ½ Avocado
  • 20 gr Rucola
  • 2 plakken Kipfilet
  • 1 Ei
  • ½ Tomaat
  • 15 ml Pesto
  • 10 gr Pijnboompitjes
  • Zout & peper
  Bereidingswijze
  1. Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan of in de oven.
  2. Lepel het vruchtvlees van de avocado uit de schil en prak dit in een kommetje fijn. Breng op smaak met zout, peper en een halve theelepel groene pesto.
  3. Verdeel het avocadomengsel over de opengesneden bagel en verdeel hier vervolgens de rucola over. Leg hierna de plakjes kipfilet er overheen.
  4. Snijd de tomaat en het gekookte ei in plakjes en leg dit op de kipfilet. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel hierover de groene pesto en bestrooi het geheel tot slot met de pijnboompitjes.
Andere recepten
60 min
Vegan Paella
  • Allergenen:
  • Gluten, selderij
  • Ingrediënten:
  • Zonnebloemolie
  • Fijngesneden ui
  • Knoflook
  • ...
bekijk
20 min
Deli-Special Hollandse nieuwe
  • Allergenen:
  • Vis, lactose, gluten
  • Ingrediënten:
  • Eetrijpe avocado
  • Yoghurt
  • Knoflook
  • ...
bekijk
60 min
Oerbrood met peer en geitenkaas
  • Allergenen:
  • Gluten, noten, lactose, sulfiet
  • Ingrediënten:
  • Oerbrood
  • Geitenkaas
  • Walnoten
  • ...
bekijk
60 min
Vegan Chocotaart
  • Allergenen:
  • Gluten, soja
  • Ingrediënten:
  • Bloem
  • Cacaopoeder
  • Bakpoeder
  • ...
bekijk