PDX recept voor:

Bagel met kipfilet

en avocado-eiersalade Allergenen: Ei, noten, gluten
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 1 persoon
  • 1 Bagel
  • ½ Avocado
  • 20 gr Rucola
  • 2 plakken Kipfilet
  • 1 Ei
  • ½ Tomaat
  • 15 ml Pesto
  • 10 gr Pijnboompitjes
  • Zout & peper
  Bereidingswijze
  1. Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan of in de oven.
  2. Lepel het vruchtvlees van de avocado uit de schil en prak dit in een kommetje fijn. Breng op smaak met zout, peper en een halve theelepel groene pesto.
  3. Verdeel het avocadomengsel over de opengesneden bagel en verdeel hier vervolgens de rucola over. Leg hierna de plakjes kipfilet er overheen.
  4. Snijd de tomaat en het gekookte ei in plakjes en leg dit op de kipfilet. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel hierover de groene pesto en bestrooi het geheel tot slot met de pijnboompitjes.
Andere recepten
15 min
Pistoletje Hollandse Nieuwe
  • Allergenen:
  • Gluten, vis, lactose
  • Ingrediënten:
  • Pistolet
  • Haring
  • Crème fraîche
  • ...
bekijk
10 min
Tosti Geitenkaas-Aalbesjam
  • Allergenen:
  • Gluten, lactose
  • Ingrediënten:
  • Brood
  • Aalbesjam
  • Geitenkaas
  • Walnoten
bekijk
20 min
Crispy Thai corn
  • Allergenen:
  • Soja, schaaldieren, ei, gluten
  • Ingrediënten:
  • Voorgegaarde maiskolven
  • Gamba's
  • Zonnebloemolie
  • ...
bekijk
30 min
Baguette kip piri-piri
  • Allergenen:
  • Gluten
  • Ingrediënten:
  • Kipfilet
  • Olijfolie
  • Paprikapoeder
  • ...
bekijk