PDX recept voor:

Crois’Sandwich

met emmentaler, veldsla en jam Allergenen: Gluten, lactose, ei
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 1 persoon
  • 1 Croissandwich
  • 3 plakken Kaas
  • 25 gr Veldsla
  • 4 Cherrytomaatjes
  • 10 gr Jam
  • 3 gr Bieslook
  Bereidingswijze
  1. Bak de Crois’Sandwich af volgens de aanwijzingen op de verpakking. (18-22 minuten 175-180°C)
  2. Laat de Crois’Sandwich afkoelen.
  3. Snijd de Crois’Sandwich open en besmeer beiden kanten met de jam.
  4. Beleg de onderste helft met veldsla, emmentaler, en cherrytomaten.
  5. Strooi wat fijngehakte bieslook over de Crois’Sandwich.
  6. Plaats de bovenste helft erop en serveer de Crois’Sandwich.
Andere recepten
60 min
Vegan Paella
  • Allergenen:
  • Gluten, selderij
  • Ingrediënten:
  • Zonnebloemolie
  • Fijngesneden ui
  • Knoflook
  • ...
bekijk
30 min
Tempura-pannenkoekjes
  • Allergenen:
  • Gluten, vis, soja, ei
  • Ingrediënten:
  • Tonijn
  • Mais
  • Kleine ui
  • ...
bekijk
50 min
Bleekselderij-creme soep
  • Allergenen:
  • Vis, gluten, selderij, lactose
  • Ingrediënten:
  • Groentebouillion
  • Water
  • Bleekselderij
  • ...
bekijk
50 min
Boerenkool quiche
  • Allergenen:
  • Gluten, lactose, ei
  • Ingrediënten:
  • ui
  • Ongezouten boter
  • Verse boerenkool
  • ...
bekijk