PDX recept voor:

Crois’Sandwich

met emmentaler, veldsla en jam Allergenen: Gluten, lactose, ei
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 1 persoon
  • 1 Croissandwich
  • 3 plakken Kaas
  • 25 gr Veldsla
  • 4 Cherrytomaatjes
  • 10 gr Jam
  • 3 gr Bieslook
  Bereidingswijze
  1. Bak de Crois’Sandwich af volgens de aanwijzingen op de verpakking. (18-22 minuten 175-180°C)
  2. Laat de Crois’Sandwich afkoelen.
  3. Snijd de Crois’Sandwich open en besmeer beiden kanten met de jam.
  4. Beleg de onderste helft met veldsla, emmentaler, en cherrytomaten.
  5. Strooi wat fijngehakte bieslook over de Crois’Sandwich.
  6. Plaats de bovenste helft erop en serveer de Crois’Sandwich.
Andere recepten
150 min
Frisse frambozen mousse
  • Allergenen:
  • Lactose
  • Ingrediënten:
  • Frambozen
  • Slagroom
  • Gelatine
  • ...
bekijk
74 min
Penne met lentegroenten
  • Allergenen:
  • Gluten, ei, lactose, selderij
  • Ingrediënten:
  • Sjalot, gepeld
  • Bleekselderij, stengel
  • Wortel
  • ...
bekijk
30 min
Thaise paksoi-salade
  • Allergenen:
  • Soja, noten, lupine
  • Ingrediënten:
  • Paksoi
  • Komkommer
  • Ananasschijven
  • ...
bekijk
15 min
Vegan Powersmoothie
  • Allergenen:
  • Gluten, pinda
  • Ingrediënten:
  • Banaan
  • Cacaopoeder
  • Pindakaas
  • ...
bekijk