PDX recept voor:

Crois’Sandwich

met emmentaler, veldsla en jam Allergenen: Gluten, lactose, ei
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 1 persoon
  • 1 Croissandwich
  • 3 plakken Kaas
  • 25 gr Veldsla
  • 4 Cherrytomaatjes
  • 10 gr Jam
  • 3 gr Bieslook
  Bereidingswijze
  1. Bak de Crois’Sandwich af volgens de aanwijzingen op de verpakking. (18-22 minuten 175-180°C)
  2. Laat de Crois’Sandwich afkoelen.
  3. Snijd de Crois’Sandwich open en besmeer beiden kanten met de jam.
  4. Beleg de onderste helft met veldsla, emmentaler, en cherrytomaten.
  5. Strooi wat fijngehakte bieslook over de Crois’Sandwich.
  6. Plaats de bovenste helft erop en serveer de Crois’Sandwich.
Andere recepten
60 min
Vegan Frittata
  • Allergenen:
  • Soja, mosterd
  • Ingrediënten:
  • Zonnebloemolie
  • Fijngesneden ui
  • Knoflook
  • ...
bekijk
15 min
Bagel Parmaham
  • Allergenen:
  • Gluten, lactose, noten
  • Ingrediënten:
  • Bagel
  • Pesto
  • Veldsla
  • ...
bekijk
15 min
Gefrituurde tofu
  • Allergenen:
  • Gluten, ei, soja
  • Ingrediënten:
  • Extra stevige geperste tofu
  • Ei
  • Kokosmelk
  • ...
bekijk
100 min
Gestoofde rode kool
  • Allergenen:
  • Sulfiet, noten, lactose
  • Ingrediënten:
  • Rode kool (á 1,3 kg)
  • Tamme kastanjes (tamme kastanjes zijn puntig, i.p.v. rond)
  • Kruidnagels
  • ...
bekijk