PDX recept voor:

Crepes met kastanjechampignons

met ahornsiroop Allergenen: Gluten, lactose, ei
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 2 personen
  • een scheutje Truffelolie
  • 150 gr Kastanjechampignons
  • een scheutje Ahornsiroop
  • Bloem
  • Melk
  • Ei
  • Boter
  • Zout naar smaak
  Bereidingswijze
  1. Maak het beslag voor de pannenkoeken
  2. Bak vier dunne pannenkoekjes, houd ze warm.
  3. Maak de kastanjechampignons schoon en snijd in plakjes.
  4. Bak de paddenstoelen in een beetje boter en de truffelolie.
  5. Voeg zout naar smaak toe.
  6. Schep de paddenstoelen in het midden van de pannenkoekjes, besprenkel de paddenstoelen met de ahornsiroop en rol de pannenkoek op.
Andere recepten
15 min
Gefrituurde tofu
  • Allergenen:
  • Gluten, ei, soja
  • Ingrediënten:
  • Extra stevige geperste tofu
  • Ei
  • Kokosmelk
  • ...
bekijk
40 min
Broccoli-kokossoep
  • Allergenen:
  • Gluten, noten, selderij
  • Ingrediënten:
  • Grote ui
  • Gember
  • Knoflook
  • ...
bekijk
60 min
Vegan Kerrieschotel
  • Allergenen:
  • Gluten, selderij, lupine
  • Ingrediënten:
  • Rijst
  • Appel
  • Tomaat
  • ...
bekijk
50 min
Go Veggie quinoasalade
  • Ingrediënten:
  • Quinoa
  • Bloemkool
  • Zoete aardappelen
  • ...
bekijk