PDX recept voor:

Crepes met kastanjechampignons

met ahornsiroop Allergenen: Gluten, lactose, ei
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 2 personen
  • een scheutje Truffelolie
  • 150 gr Kastanjechampignons
  • een scheutje Ahornsiroop
  • Bloem
  • Melk
  • Ei
  • Boter
  • Zout naar smaak
  Bereidingswijze
  1. Maak het beslag voor de pannenkoeken
  2. Bak vier dunne pannenkoekjes, houd ze warm.
  3. Maak de kastanjechampignons schoon en snijd in plakjes.
  4. Bak de paddenstoelen in een beetje boter en de truffelolie.
  5. Voeg zout naar smaak toe.
  6. Schep de paddenstoelen in het midden van de pannenkoekjes, besprenkel de paddenstoelen met de ahornsiroop en rol de pannenkoek op.
Andere recepten
15 min
Lente Gazpacho
  • Allergenen:
  • Gluten, selderij, sulfiet
  • Ingrediënten:
  • Rijpe tomaten
  • Rode paprika
  • Komkommer
  • ...
bekijk
20 min
Koude bietensoep
  • Allergenen:
  • Lactose
  • Ingrediënten:
  • Grote rauwe bieten
  • Citroen, sap hiervan
  • Komkommer
  • ...
bekijk
20 min
Meat lovers corn
  • Allergenen:
  • Gluten
  • Ingrediënten:
  • Voorgegaarde maiskolven
  • Gerookte spek
  • Honing
  • ...
bekijk
30 min
Crois’Sandwich
  • Allergenen:
  • Gluten, lactose, ei
  • Ingrediënten:
  • Croissandwich
  • Kaas
  • Veldsla
  • ...
bekijk