PDX recept voor:

Clubsandwich met bacon en ei

BLT clubsandwich Allergenen: Gluten, lactose, ei
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 1 persoon
  • 75 gr Gerookte kipfilet
  • 4 plakjes Tomaat
  • 4 plakjes Komkommer
  • 1 Ei
  • 2 plakjes Bacon
  • Bourguignon kruiden
  • 15 ml Mayonaise
  • 2 bladeren Kropsla
  • 3 sneeën Casino witbrood
  • Bieslook, gesneden
  Bereidingswijze
  1. Rooster 3 sneetjes brood onder de grill of in de oven.
  2. Bak het ei in een pannetje aan beide kanten.
  3. Meng de mayonaise met de kruiden.
  4. Bestrijk de sneetjes brood met de kruidenmayonaise.
  5. Leg 1 sneetje (kruidenmayonaise naar boven) op een bordje. Verdeel hierover de gerookte kipfilet, bacon, tomaat, kropsla, komkommer en bieslook.
  6. Leg het tweede sneetje brood er op (kruidenmayonaise naar boven) en verdeel het gebakken ei, kropsla, tomaat, komkommer en bieslook erover.
  7. Leg tot slot het laatste sneetje brood er op (kruidenmayonaise naar onder).
  8. Steek 2 satéprikkers in het brood en snijd schuin door de midden.
Andere recepten
20 min
Veggie corn
  • Allergenen:
  • Lactose
  • Ingrediënten:
  • Voorgegaarde maiskolven
  • Sinaasappel
  • Wortel (geel, paars en oranje)
  • ...
bekijk
30 min
Crois’Sandwich
  • Allergenen:
  • Gluten, lactose, ei
  • Ingrediënten:
  • Croissandwich
  • Kaas
  • Veldsla
  • ...
bekijk
30 min
Zuurkoolstampot met appel
  • Allergenen:
  • Mosterd, gluten
  • Ingrediënten:
  • Mosterd
  • Rode appels
  • Gekookte wijnzuurkool
  • ...
bekijk
15 min
Bagel met kipfilet
  • Allergenen:
  • Ei, noten, gluten
  • Ingrediënten:
  • Bagel
  • Avocado
  • Rucola
  • ...
bekijk