PDX recept voor:

Ciabatta rosbief met truffelmayo

met gemende sla, tomaat en Parmezaanse kaas Allergenen: Gluten, noten, lactose
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 1 persoon
  • 1 Ciabatta
  • 5 plakjes Rosbief
  • 1 eetlepel Pijnboompitten
  • 40 gr Cherrytomaatjes
  • 2 eetlepels Truffelmayonaise
  • 100 gr Gemengde sla
  • 50 gr Parmezaanse kaas
  • Zout & peper
  Bereidingswijze
  1. Bak de ciabatta af in een voorverwarmde oven, circa 8 min. op 180 graden. Na het afbakken de ciabatta laten afkoelen.
  2. Bak de pijnboompitten op een bakplaat met bakpapier in de oven circa 10 min. op 180 graden. Houd deze wel in de gaten, want ze verbranden vrij snel.
  3. Was de cherry tomaten en halveer deze.
  4. Snijd de ciabatta door. Bestrijk elke helft met een eetlepel truffelmayonaise. Verdeel vervolgens de slamelange over het broodje.
  5. Snijd de rosbief in dunne plakken en leg deze schuin op de sla melange. Leg de cherry tomaten boven op de rosbief en verdeel hierover vervolgens de pijnboompitten en Parmezaanse kaas. Daarna een beetje zout en peper.
  6. Leg tot slot de bovenste helft van de ciabatta er weer op.
Andere recepten
30 min
Marokkaanse maaltijdsoep
  • Allergenen:
  • Selderij, gluten, noten
  • Ingrediënten:
  • Kikkererwten
  • Linzen
  • Tomatenblokjes
  • ...
bekijk
15 min
Naanbrood met kastanjechampignons
  • Allergenen:
  • Gluten, noten, lactose
  • Ingrediënten:
  • Naabrood
  • Tomaat in plakjes gesneden
  • Kastanjechampignons
  • ...
bekijk
45 min
Boerenkool quinoa salade
  • Allergenen:
  • Gluten, noten
  • Ingrediënten:
  • Droge quinoa
  • Boerenkool
  • Appels
  • ...
bekijk
50 min
Boerenkool quiche
  • Allergenen:
  • Gluten, lactose, ei
  • Ingrediënten:
  • ui
  • Ongezouten boter
  • Verse boerenkool
  • ...
bekijk