PDX recept voor:

Boerenkool brainshake

met kiwi en kokosmelk
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 2 personen
  • 1/2 Kiwi
  • 1/2 Peer
  • 1/4 Avocado
  • 25 gr Boerenkool
  • 1 Dadel
  • 50 ml Kokosmelk
  • 50 ml Water
  Bereidingswijze
  1. Verwijder de schil van de kiwi, verwijder de schil en klokhuis van de peer.
  2. Verwijder de schil en noot van de avocado, verwijder de pit van de dadel.
  3. Voeg alle ingrediënten bij elkaar in een blender en laat deze draaien tot je een gladde massa hebt.
  4. Serveer vervolgens in een glas.
Andere recepten
10 min
Tosti Geitenkaas-Aalbesjam
  • Allergenen:
  • Gluten, lactose
  • Ingrediënten:
  • Brood
  • Aalbesjam
  • Geitenkaas
  • Walnoten
bekijk
10 min
Turks brood met gerookte kip
  • Allergenen:
  • Gluten, lactose
  • Ingrediënten:
  • Turk brood
  • Gerookte kip
  • Tomaten
  • ...
bekijk
30 min
Linzen met kastanjechampignons
  • Allergenen:
  • Gluten, mosterd, sulfiet, selderij
  • Ingrediënten:
  • Bruine linzen
  • Groentebouillon
  • Kastanjechampignons
  • ...
bekijk
30 min
Baguette kip piri-piri
  • Allergenen:
  • Gluten
  • Ingrediënten:
  • Kipfilet
  • Olijfolie
  • Paprikapoeder
  • ...
bekijk