PDX recept voor:

Boerenkool brainshake

met kiwi en kokosmelk
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 2 personen
  • 1/2 Kiwi
  • 1/2 Peer
  • 1/4 Avocado
  • 25 gr Boerenkool
  • 1 Dadel
  • 50 ml Kokosmelk
  • 50 ml Water
  Bereidingswijze
  1. Verwijder de schil van de kiwi, verwijder de schil en klokhuis van de peer.
  2. Verwijder de schil en noot van de avocado, verwijder de pit van de dadel.
  3. Voeg alle ingrediënten bij elkaar in een blender en laat deze draaien tot je een gladde massa hebt.
  4. Serveer vervolgens in een glas.
Andere recepten
30 min
Baguette kip piri-piri
  • Allergenen:
  • Gluten
  • Ingrediënten:
  • Kipfilet
  • Olijfolie
  • Paprikapoeder
  • ...
bekijk
10 min
Oerbrood met aardbeien
  • Allergenen:
  • Gluten, lactose
  • Ingrediënten:
  • Aardbeien
  • Balsamico azijn
  • Oerbrood
  • ...
bekijk
90 min
Pompoensoep
  • Allergenen:
  • Lactose, selderij
  • Ingrediënten:
  • Flespompoen
  • Appels
  • Grote ui, in grove stukken
  • ...
bekijk
10 min
Tosti Jalapeno-Cheddar
  • Allergenen:
  • Gluten, lactose
  • Ingrediënten:
  • Brood
  • Roomkaas
  • Cheddar cheese
  • Ingelegde jalapeño-plakjes
bekijk