PDX recept voor:

Boerenkool brainshake

met kiwi en kokosmelk
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 2 personen
  • 1/2 Kiwi
  • 1/2 Peer
  • 1/4 Avocado
  • 25 gr Boerenkool
  • 1 Dadel
  • 50 ml Kokosmelk
  • 50 ml Water
  Bereidingswijze
  1. Verwijder de schil van de kiwi, verwijder de schil en klokhuis van de peer.
  2. Verwijder de schil en noot van de avocado, verwijder de pit van de dadel.
  3. Voeg alle ingrediënten bij elkaar in een blender en laat deze draaien tot je een gladde massa hebt.
  4. Serveer vervolgens in een glas.
Andere recepten
20 min
Koude bietensoep
  • Allergenen:
  • Lactose
  • Ingrediënten:
  • Grote rauwe bieten
  • Citroen, sap hiervan
  • Komkommer
  • ...
bekijk
15 min
Bagel Pulled Chicken
  • Allergenen:
  • Gluten, mosterd
  • Ingrediënten:
  • Bagel
  • Pulled chicken
  • Kropsla
  • ...
bekijk
60 min
Rabarber panna-cotta
  • Allergenen:
  • Lactose
  • Ingrediënten:
  • Rabarber, geschild en in stukjes
  • Aardbeien of bosvruchten
  • Suiker
  • ...
bekijk
30 min
Thaise paksoi-salade
  • Allergenen:
  • Soja, noten, lupine
  • Ingrediënten:
  • Paksoi
  • Komkommer
  • Ananasschijven
  • ...
bekijk