PDX recept voor:

Boerenkool brainshake

met kiwi en kokosmelk
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 2 personen
  • 1/2 Kiwi
  • 1/2 Peer
  • 1/4 Avocado
  • 25 gr Boerenkool
  • 1 Dadel
  • 50 ml Kokosmelk
  • 50 ml Water
  Bereidingswijze
  1. Verwijder de schil van de kiwi, verwijder de schil en klokhuis van de peer.
  2. Verwijder de schil en noot van de avocado, verwijder de pit van de dadel.
  3. Voeg alle ingrediënten bij elkaar in een blender en laat deze draaien tot je een gladde massa hebt.
  4. Serveer vervolgens in een glas.
Andere recepten
20 min
Pasta met garnalen
  • Allergenen:
  • Schaaldieren
  • Ingrediënten:
  • Garnalen
  • Spaghetti
  • Knoflook
  • ...
bekijk
10 min
Tosti Jalapeno-Cheddar
  • Allergenen:
  • Gluten, lactose
  • Ingrediënten:
  • Brood
  • Roomkaas
  • Cheddar cheese
  • Ingelegde jalapeño-plakjes
bekijk
60 min
Quinoa-Bloemkool koekjes
  • Allergenen:
  • Lactose, ei, gluten
  • Ingrediënten:
  • Witte quinoa
  • Bloemkoolroosjes
  • Knoflook, grof gehakt
  • ...
bekijk
90 min
Pompoensoep
  • Allergenen:
  • Lactose, selderij
  • Ingrediënten:
  • Flespompoen
  • Appels
  • Grote ui, in grove stukken
  • ...
bekijk