PDX recept voor:

Biefstukreepjes met noodles

met black-bean saus Allergenen: Gluten, soja
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 1 persoon
  • 150 Biefstukreepjes
  • ¼ Bosui
  • 55 ml Black bean saus
  • ¼ Rode peper, dungesneden
  • Noedels
  Bereidingswijze
  1. Bereid de noedels volgens de verpakking
  2. Wok de biefstukreepjes met olie
  3. Voeg de bosui met de black-beansaus toe
  4. Serveer met noedels
  5. Garneer af met de rode peper
  6. Eet smakelijk!
Andere recepten
30 min
Bloemkool burrito’s
  • Allergenen:
  • Gluten
  • Ingrediënten:
  • Bloemkool, in hapklare stukjes gesneden
  • Olijfolie
  • Knoflookpoeder
  • ...
bekijk
60 min
Vegan Paella
  • Allergenen:
  • Gluten, selderij
  • Ingrediënten:
  • Zonnebloemolie
  • Fijngesneden ui
  • Knoflook
  • ...
bekijk
30 min
Flammkuchen met rauwe ham en ui
  • Allergenen:
  • Gluten, ei, lactose
  • Ingrediënten:
  • Flammkuchen deeg
  • Rauwe ham
  • Crème fraîche
  • ...
bekijk
10 min
Ciabatta rosbief met truffelmayo
  • Allergenen:
  • Gluten, noten, lactose
  • Ingrediënten:
  • Ciabatta
  • Rosbief
  • Pijnboompitten
  • ...
bekijk