PDX recept voor:

Bagel Parmaham

met mozzarella Allergenen: Gluten, lactose, noten
Uw smaak, onze passie
Bereiding Ingrediënten voor 1 persoon
  • 1 Bagel
  • 1 eetlepel Pesto
  • 20 gr Veldsla
  • ½ bol Mozzarella
  • 2 plakken Parmaham
  • 4 Cherrytomaatjes
  • Zout & peper
  Bereidingswijze
  1. Bak de bagel in de oven af of toast deze in een broodrooster.
  2. Snijd de bagel met een kartelmes doormidden en besmeer beide helften met de groene pesto.
  3. Beleg één kant vervolgens met veldsla, mozzarella, gehalveerde cherrytomaatjes en de rauwe ham. Breng eventueel verder op smaak met wat peper en zout.
  4. Leg tot slot de bovenste helft er boven op.
  5. Eet smakelijk!
Andere recepten
30 min
Flammkuchen met rauwe ham en ui
  • Allergenen:
  • Gluten, ei, lactose
  • Ingrediënten:
  • Flammkuchen deeg
  • Rauwe ham
  • Crème fraîche
  • ...
bekijk
30 min
Baguette kip piri-piri
  • Allergenen:
  • Gluten
  • Ingrediënten:
  • Kipfilet
  • Olijfolie
  • Paprikapoeder
  • ...
bekijk
20 min
Kip witlof salade
  • Allergenen:
  • Lactose, noten
  • Ingrediënten:
  • Witlof
  • Rucola
  • Kipfilet
  • ...
bekijk
15 min
Vegan Powersmoothie
  • Allergenen:
  • Gluten, pinda
  • Ingrediënten:
  • Banaan
  • Cacaopoeder
  • Pindakaas
  • ...
bekijk