Onze services.

Hoewel het runnen van bedrijfsrestaurants onze core-business is, bieden wij van PDX ook nog aanvullende services aan. Zo staan we niet alleen in de keuken en het restaurant voor u klaar, maar bemannen we indien gewenst ook uw receptie. We verwelkomen de gasten van uw bedrijfspand en voorzien deze van de nodige informatie. Naast dit warme welkom kunt u PDX ook inschakelen voor het schoonmaken en onderhouden van diverse bedrijfsruimten. U maakt maar 1 keer de eerste indruk, en met de services van PDX weet u zeker dat dit ook een goede indruk is.

Uw smaak, onze passie
image-shape-shade
Receptie
services.

Naast de catering en bedrijfshoreca verzorgen wij ook receptie diensten. Zo zit er altijd een aanspreekpunt achter de receptie. Tevens zijn de medewerkers van de receptie op de hoogte van eventuele aangemelde afspraken en/of meetings. Hierdoor kunnen zij de gasten voorzien van de nodige informatie en locatie van de zaal of het kantoor waar zij verwacht worden.

meer info?
Een warm welkom
Untitled-1
Schoonmaak
services.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de productiviteit van uw werknemers. Daarom snappen wij van PDX het belang van diverse schoonmaak diensten. Zodoende is het mogelijk om ook uw schoonmaak door PDX te laten verzorgen. Kenmerkend voor onze dienstverlening is de hoge mate van klantgerichtheid. Hierdoor kunnen wij altijd een oplossing op maat aanbieden, naadloos afgestemd op uw behoeftes.

meer info?