Smakelijk
maatwerk.

Het uitgangspunt voor een PDX lunch is heel simpel: Gewoon lekker eten! Vers, gevarieerd, gezond, MVO en innovatief. Hierbij houden we natuurlijk rekening met wat het seizoen biedt. De basis voor elk van onze locaties bestaat uit hetgeen de gast nodig heeft om een goede lunch te kunnen samenstellen. Naast deze 'basics' hebben onze gasten ook behoefte aan een divers aanvullend assortiment. Hiervoor hebben we 8 modules in het leven geroepen, elk met hun eigen kracht.

Uw smaak, onze passie
PDX Modules.
image-shape-shade
Untitled-1
Maak het eigen.

We serveren in onze ‘SouperBowl’ module de lekkerste soepen, kant-en-klaar, of om zelf samen te stellen. Met ‘Go veggie’ moedigen we onze gasten aan om af en toe vegetarisch te eten. De ‘Deli-specials’ zijn onze verse rijkbelegde broodjes waarvan het water u in de mond loopt. Voor de gasten die behoefte hebben aan een warme maaltijd hebben we de ‘Hot Cuisine’ ontwikkeld. De ‘Pop-up’ module is voor de gasten die benieuwd zijn naar de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van lekker eten. De gerechten die wij hier presenteren zijn vaak gebaseerd op een bekende voedseltrend, maar dan doorontwikkeld door onze eigen chefs.

Met onze PDX modules doen we datgene wat we beloven: maatwerk leveren! Elke module is apart in te zetten en zo kleinschalig of uitgebreid mogelijk te maken als u zelf wilt.

Meer weten?

Laat uw nummer achter en wij nemen contact met u op!

* Verplichte velden

Deze gegevens worden enkel gebruikt om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en worden alleen een korte tijd in onze mailbox bewaard. Uw gegevens worden nooit gedeeld met derden. Voor alles wat wij doen met uw data verwijzen wij u door naar ons privacybeleid.