Smakelijk maatwerk.

De basis voor elk van onze locaties bestaat uit hetgeen de gast nodig heeft om een goede lunch te kunnen samenstellen. Naast deze 'basics' hebben onze gasten ook behoefte aan een divers aanvullend assortiment. Hiervoor hebben we 11 modules in het leven geroepen, elk met hun eigen kracht.

Stel zelf samen.

We serveren in onze ‘SouperBowl’ module de lekkerste soepen, kant-en-klaar, of om zelf samen te stellen. Met ‘Go veggie’ moedigen we onze gasten aan om af en toe vegetarisch te eten. De ‘Deli-specials’ zijn onze verse rijkbelegde broodjes waarvan het water u in de mond loopt. Voor de gasten die behoefte hebben aan een warme maaltijd hebben we de ‘Hot Cuisine’ ontwikkeld. De ‘Pop-up’ module is voor de gasten die benieuwd zijn naar de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van lekker eten. De gerechten die wij hier presenteren zijn vaak gebaseerd op een bekende voedseltrend, maar dan doorontwikkeld door onze eigen chefs.

Met onze PDX modules doen we datgene wat we beloven: maatwerk leveren! Elke module is apart in te zetten en zo kleinschalig of uitgebreid mogelijk te maken als u zelf wilt.

Meer weten?

Laat uw nummer achter en wij nemen contact met u op!