Met Bouw & Infra de kas in

Waarom wij samenwerken met 'Weet hoe je leeft'
Uw smaak, onze passie

Samen met Karlien Lodewijks van het Bouw & Infra park te Harderwijk zijn we wezen filmen bij zorgkwekerij ‘Weethoejeleeft’ in Almere. In dit filmpje vertellen we waarom veel groenten die we verwerken in onze keukens op het Bouw & Infra park juist hier vandaan komen.

Peter Derix: “Deze boer teelt alleen groenten die de natuur, in een bepaald seizoen en gebied toelaat, echte streekproducten dus. We zien dat mensen behoefte hebben aan biologisch. Wij als voedselverstrekker vinden het belangrijk om richting te geven aan mensen om producten te kiezen die horen bij het seizoen. Sommige seizoensgroenten zijn we als samenleving uit het oog verloren, en wij vinden het mooi om mensen daar weer kennis mee te laten maken in onze cateringproducten.”

Werken met dit bedrijf is nog eens extra leuk omdat we niet altijd weten welke producten we geleverd krijgen. “Regelmatig gooien we ons geplande menu om omdat we plotseling veel van een ander product krijgen, omdat dat op dat moment goed groeit. Dan gooien we gewoon alles om en gaan we met dat product aan de slag. Dit zien onze koks niet als iets moeilijks, maar juist als iets heel leuks. De smaak verbetert met goede producten en daarnaast is het een leuke uitdaging om hier steeds weer op in te spelen.”

Ander nieuws
PDX Modules

Maak het eigen met de modules van PDX

Lees meer
NIEUWE LOCATIE!

Lees meer
NIEUWE LOCATIE!

Lees meer
NIEUWE LOCATIE!

Lees meer