Nieuwe PDX modules.

Versterkt door de huidige situatie waarin we moeten opereren is er op het hoofdkantoor van PDX hard gewerkt aan nieuwe modules die op korte termijn gepresenteerd gaan worden.

Als eerste is de PDX-bestelmodule met groot succes “live” gegaan.

Onder directe aanvoering en verantwoordelijkheid van Thijs Hollenkamp in zijn nieuwe functie als Director Quality of Operations is er de laatste maanden hard gewerkt. Hard gewerkt om binnenkort met vernieuwingen onze gasten te blijven verrassen en de continuïteit van onze service en kwaliteit voor de komende tijd zeker te stellen.

Thijs zal zich intensief met innovaties bezighouden. De molen van maatschappelijke en economische veranderingen wordt aangejaagd door een harde wind van dagelijkse wijzigende realiteit. PDX kan en wil niet uit de wind gaan zitten. “Met je kop in de wind en zorgen dat je vooraan in de eerste waaier zit” om in wielertermen te blijven… Alleen koplopers kunnen winnen.

Na een eerste golf van schrik, verontrusting en onzekerheid volgt nu onze tweede golf en onze tweede golf wordt een golf van gezamenlijk succes… Met de wind in de rug!

Heeft u interesse in onze visie en mogelijkheden? Wij delen ze graag met u in een persoonlijk gesprek.

Delen.

Ander nieuws.
Jeroen Marre van RTL wint gouden bestek
Nieuwe locatie voor PDX services
PDX bestel module gaat live!